İmamoğlu vastus uutele taksoaruteludele

İmamoğlu vastus uutele taksoaruteludele
İmamoğlu vastus uutele taksoaruteludele

İBB president Ekrem İmamoğlu küsis ajakirjanikelt: "Kuidas hindate taksojuhtide kaupmeeste koja avaldust IMMi uue taksorakenduse kohta" Me ei saa seda heaks kiita ". Ükskõik, millises kodanikuühiskonnas ja ruumis nad Istanbulis töötavad, on kõigil koht meie pea kohal. Näeme pidevalt, kõigiga. Kuid kõik teavad oma autoriteeti ”vastas.


Istanbuli pealinna omavalitsuse (IMM) president Ekrem İmamoğlu vastas ajakirjanike küsimustele pärast "N Kolay 42. Istanbuli maratoni" pressikonverentsi. İmamoğlu ütles: "Kuidas hindate taksojuhtide koja väidet" Meil ​​pole võimalik nõusolekut anda "IMMi uue taksorakenduse jaoks. Ta vastas küsimusele "Kuidas saab projekti saatus?" Järgmise vastuse.

"Vajadusel arvan, et olen seal"

"Esiteks oli see avaldus, mis oli väljaspool tema enda võimu. Meie mure on viia Istanbul kokku kaasaegse taksomudeliga. Praegu maailmas, võib-olla halvasti öeldes, elab kahjuks Istanbul taksoäris, mis muudab selle inimesed õnnetuks. Astume samme selle kaasaegsele tasemele viimiseks, selgitame oma süsteeme; see on esimene. Viimane; Kui taksojuhid on minuga juba kohtunud, mäletate: "Ärge rentige; aga nad ütlesid: "Osta ära. Tegelikult on häda erinev. Kahjuks pole probleemiks veel 6 tuhat taksot. Me ei saa sellest probleemist aru. Kolmandaks; kui see pole taksojuhtide alluvuses; Ei ole olemas sellist asja, et "me ei aktsepteeri". UKOME peaks tegutsema 16 miljoni jõul. Kellele ja kuhu taksojuhid sõnumi andsid, ma ei tea. Kuid ma loodan, et detsembris toimub UKOME kohtumine, mis toimib Istanbulistide kasuks, kes tegutsevad Istanbulistide mõistusega. Jälgin ka tähelepanelikult. Kavatsen vajadusel seal olla. "

"KÕIGIL ON KOHT MEIE PEAL"

Küsimusele „Kas teil oli kohtumine koja esimehe Eyüp Aksuga” ütles İmamoğlu: „Koja esindajad palusid meil kohtumist; me andsime. Nii et kui Eyüp Bey oleks tulnud, oleks ta ka olnud. Miks ta ei tulnud, ma ei tea. Eyüp Beyt ma isiklikult ei kutsunud. See võib olla põhjus, see võib olla terviseprobleem. Ükskõik, millises kodanikuühiskonnas ja ruumis nad Istanbulis töötavad, on kõigil koht meie pea kohal. Näeme pidevalt, kõigiga. Kuid kõik teavad oma autoriteeti ”vastas.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid