Istanbulis algab uute väljaku kujunduste hääletamine

Istanbulis algab uute väljaku kujunduste hääletamine
Istanbulis algab uute väljaku kujunduste hääletamine

Alates tänasest saavad Istanbuli elanikud kaasa rääkida Taksimi, Bakırköy väljaku ja Salacaki rannajooniste auhinnatud projektide elluviimisel, mis avati konkursile Istanbuli Metropolitan Municipal (IMM) ja Istanbuli planeerimisagentuuri (IPA) ühistööga. Perioodil, mil sõna saavad öelda ainult Istanbuli elanikud, saab ajavahemikus 19. oktoober kuni 12. november 2020 istanbulsenin.org-is TR-numbritega hääletada.


İBB, kes avas konkursile Taksimi väljaku, Bakırköy ja kõige suurema kasutajate massiga Salacaki ranniku avalike ruumide kujunduse ja korrastamise, mis peaksid olema hingavad, demokraatlikud ja sotsiaalsed suhted, elavad, rahulikud ja turvalised kohad, teemal "Istanbul muutub avalikeks ruumideks", See esitleb Istanbuli elanikke. Täna alanud protsessis saavad Istanbuli inimesed oma TR-numbritega hääletada saidil istanbulsenin.org.

PROJEKTIDE NÄITUS RUUTIL

Võrdsed projektid, mis võistlustel aset leiavad, asuvad kas Taksimi, Bakırköy ja Üsküdari väljakul asutatud keskustes "Otsus on teie" või istanbulsenin.org saab veebisaidil vaadata. Samal ajal on kodanikul võimalik saada teavet hääletamisprotsessi kohta, konsulteerides väljakutel viibivate Valge laua töötajatega.

VÕISTLUSTE KOHTA

Koos İPA-ga korraldatud ideekonkursid Taksim, Bakırköy ja Salacak Squares, seades esikohale "Istanbul on sinu" põhimõtte ja IMMi igas etapis osalusmeetodi, toimusid rikkalikus protsessis koosolekute, küsitluste, intervjuude ja intervjuudega erinevate asutustega. Kolmele konkursile esitati kokku 233 projekti ja žürii määras igale konkursile kolm samaväärset auhinda.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid