Kocaeli viaduktide eskalaatorite perioodiline hooldus

Kocaeli viaduktide eskalaatorite perioodiline hooldus
Kocaeli viaduktide eskalaatorite perioodiline hooldus

Ülekäigurajad, mis on Kocaeli pealinna omavalitsuse vastutusel, on kodanike kasutamisel linnatranspordis väga olulised. Nendes viaduktides teenivad eskalaatorid suurendavad ka kodanike transpordimugavust. Kocaeli pealinna omavalitsuse hoonete juhtimise osakonna energeetika-, valgustus- ja mehaanikatööde filiaali direktoraadi meeskonnad teostavad eskalaatorite perioodilist hooldust kõigis Kocaeli linnaosades, et võimaldada kodanikel eskalaatorit ja lifti ohutult ja mugavalt kasutada.

ÜKS TURGUTI ÖZALI SILLATRepp suletakse


Pealinna omavalitsus kavandas eskalaatorite moderniseerimise raames Turgut Özali, Adnan Menderese, Mimar Sinani ja Çayırova viaduktide kõigi eskalaatorite kõigi turvaseadmete ja mehaaniliste osade uuendamise, et pakkuda kodanikele mugavamat teenust. Selles kontekstis jäävad Turgut Özali silla põhjapoolsed eskalaatorid suletuks neljapäevaks, 16. oktoobriks 15 (homme) 2020 (päevaks). Siinset protsessi järgides alustatakse Mimar Sinani silla põhja ja lõuna eskalaatorite revideerimist.

PERIOODILINE HOOLDUS

Eskalaatorite perioodiline hooldus ja remont toimub vastavalt asjakohastele eeskirjadele. Lisaks igakuisele perioodilisele hooldusele teostavad eskalaatorite ja liftide talitlushäirete sekkumis- ja remonditeenust energiavalgustuse ja mehaaniliste tööde haru juhtimismeeskonnad. Seega, tõstes kõigi eskalaatorite ja liftide pakutava teenuse kvaliteeti, saavad kodanikud sellest teenusest ilma probleemideta kasu.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar