Gebze mitmekorruseline parkimisplats on valinud kodanike valiku

Gebze mitmekorruseline parkimisplats on valinud kodanike valiku
Gebze mitmekorruseline parkimisplats on valinud kodanike valiku

Kocaeli Metropolitan Municipal kasutusele võetud Gebze mitmekorruseline parkla võõrustab jätkuvalt kodanikke. Gebzes ööpäevaringselt teenindav ja kodanike poolt sageli kasutatav parkla paistab silma nutikate funktsioonidega. Igas sekundis 7 kaameraga jälgitav parkla asub Gebze kesklinnas.

VALMISTATUD UUIMA TEHNOLOOGIAGA


Pealinna omavalitsuse kasutusele võetud Gebze mitmekorruseline parkimisplats on linnaosa esimene nutikas parkla. Nutikas parkla, mida sekundi järel jälgitakse koos numbrimärgi lugemissüsteemi, elektriautode laadimisseadme, invaparkimisala ja kokku 57 kaameraga, võimaldab kodanikel jätta sõidukid paremale ja vasakule 2 erineva liftiga sõidukitele isegi ülemistele korrustele. Uusima tehnoloogiaga ehitatud Gebze parkla, millest on saanud rajatis, kus kodanikud saavad oma autosid igal korrusel hõlpsasti parkida, tagab kaameratega turvalisuse kogu päeva vältel.

LEITUD on ka abonentide süsteem

TransportationParki hallataval parklas on ka liitumissüsteem. Kodanikud on rohkem rahul sellega, et vähendavad abonendisüsteemiga makstavaid tasusid. Abonendisüsteemi liikmed saavad süsteemi kasutada nagu oma parklat, sisenedes ja lahkudes oma sõidukitega alati, kui nad seda soovivad.

"SUUR BONUS SIIN INIMESTELE"

Parklat kasutav kodanik nimega Çetin Kültür ütles: „Gebze keskuse parkla rajamine on olnud siinsetele inimestele suureks õnnistuseks. Las Jumalal on hea meel selle üle, kes seda teeb. Teisel päeval said inimesed selle väärtusest aru. Kui see oli täis, ostis ta sõidukeid palju rohkem kui parkla maht. Panime oma sõiduki. Siin hoiti 700–800 autot. Minu sõiduk on siin. Olen igakuine tellija. See vastas suurele vajadusele. Tahaksime tänada Kocaeli pealinna omavalitsust teenuse eest ”.

"PIRIL PIRIL PARKIV IGA KÜLG"

Mustafa Sedefoğlu ütles: „Enne selle parkla rajamist ei leidnud me peaaegu ühtegi kohta, kuhu oma sõidukid parkida. Nii suurt parkla oli vaja basaari südames. See oli väga kasulik töö. Täname oma metropoliiti. Igal korrusel on sädelev parkla. Loodan, et see jätkub niimoodi. Rasedatele oli see suur mugavus ”. Ömer Yıldırım-nimeline kodanik ütles: „Tahaksin tänada meie transpordiparki ja Kocaeli suurlinna omavalitsust parkla panuse eest meie keskkonda. Parkla keskse asukoha ja basaari läheduse tõttu oli Gebze arenev piirkond, nii et meil oli probleeme koha leidmisega. See oli suurepärane võimalus selles osas nii suure korrusega parkla omada. Oleme väga rahul. Õnneks on selline asi tehtud. Olen seda kasutanud 4 kuud. Kui see juhtub, jätkame edasi ”.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar