Kes on Serenad Bağcan, kui vana?

Kes on Serenad Bağcan?
Kes on Serenad Bağcan?

Serenad Bağcan, Türgi muusik. Ta sündis Ankaras muusikute perekonnas. Samuti lõpetas ta samas linnas keskkooli ja ülikoolihariduse.


Kaua väljakujunenud muusikute perekonnaga Serenad Bağcanil on ajalugu, mis paratamatult muusikaga seguneb. kunstnik meister Selda on tuntud kogu Türgis ja kogu maailmas Baðcani tädi.

Kuigi Serenad Bağcan on lõpetanud Ankara ülikooli farmaatsiateaduskonna, ei töötanud ta kunagi sellel erialal. Enne alustamist näitas solist huvi spordi vastu ja lauatennis tuli Türgi meistriks. Ta näitas juba varases nooruses huvi mandoliini ja plokiahela vastu ning võttis klaveritunde oma tädilt Selda Bağcanilt. Hiljem liitus ta Ankara lastekooriga. Ta õppis klassikalist lääne muusikat. Järgmisel perioodil astus ta altkunstnikuna Riiklikku Polüfoonilisse Koori. Kui 2011. aastal ei tulnud solisti, kes riigikooris laulaks Nazım Hikmet Oratorio ja Metin Altıok Lamentations, julgustas teda koorijuht. Seejärel hakkas ta esinema koos Fazıl Sayga ja töötas albumite İlk Şarkılar ja Yeni Şarkılar solistina. Fazıl Say räägib temast kui "leidsin hääle, mida otsisin aastaid hiljem".

Bağcan andis oma esimese sooloalbumi nimega Serenad välja 2019. aasta mais.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar