Majutusvõimalused pakutakse Yedikuyulari suusakeskuses

Majutusvõimalused pakutakse Yedikuyulari suusakeskuses
Majutusvõimalused pakutakse Yedikuyulari suusakeskuses

Linnapea Güngör, kes uuris Yedikuyulari suusakeskuse voodikohti ja majutusvõimalusi, ütles: "Sel aastal pakume majutust ka oma külalistele. Meie meeskonnad teevad kõvasti tööd. "Edu meie linnale."


Kahramanmaraši pealinna omavalitsuse linnapea Hayrettin Güngör uuris käimasolevaid töid Yedikuyulari suusakeskuses. Linnapea Güngör teatas, et piirkonda juurdepääsu võimaldavat arterit on laiendatud ning bedesteni ja bangalo maja ehitamine jätkub. Linnapea Güngör ütles: „Meie hooaja ettevalmistused jätkuvad meie Yedikuyulari suusakeskuses, mille infrastruktuuri lõi meie eelmine linnapea. Meie rajatis laiendab transporditeenuseid. Bedesteni ja bangalomajade ehitamine jätkub ”, ütles ta.

Piirkonna tähtsaim rajatis

Teatades, et nende eesmärk on muuta Yedikuyulari suusakeskus piirkonna tõmbekeskuseks, ütles pealinna vallavanem Hayrettin Güngör: „Piirkonnas pole nii suure kõrguse ja pika hooajaga suusakeskust kui Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Adana ja isegi Mersin. ja väljaspool seda piirkonda suurendab Türgi atraktiivsust kui ka rahvusvahelisel tasandil Yedikuyulari reklaamimisega ", ütles ta.

Majutusvõimalused

Jagades teavet käimasolevate uuringute kohta, ütles linnapea Hayrettin Güngör: „Eelmisel aastal eemaldasime piirkonnas ebaregulaarsed toidu- ja joogikeskused. Olime ehitanud uued müügimajad. Nüüd toome piirkonda kaetud basaare. See on oluline koht, kus saab eksponeerida meie kohalikke tooteid. Lisaks teostame oma majutusasutuses esimest majutusinvesteeringut. 25 bangaloga pakume sel hooajal ka külalistele majutust Yedikuyulari suusakeskuses. "Edu meie linnale."sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar