Malatya Metropolitanilt 18 kuuga 2 353 XNUMX km teehooldus- ja asfaltitöid

Malatya Metropolitanilt 18 kuuga 2 353 XNUMX km teehooldus- ja asfaltitöid
Malatya Metropolitanilt 18 kuuga 2 353 XNUMX km teehooldus- ja asfaltitöid

Malatya pealinna omavalitsuse meeskonnad tegid 18 kuuga 13 linnaosas kokku 2.353 km teehooldus-, remondi- ja asfaltitöid, pakkudes kodanikele teenuseid keskusest / maastikust hoolimata. Malatya pealinna omavalitsuse teehoolduse ja infrastruktuuri koordineerimise osakonna avalduse kohaselt toimusid linnaosade järgi teetööd järgmiselt: Akçadağ 369 Km, Arapgir 56 Km, Arguvan 213 Km, Battalgazi 191 Km, Darende 149 Km, Doğanşehir 262 Km, Doğanyol 51 Km , Hekimhan 231, loss 38 km, Kuluncak 109 km, Pütürge 130 km, Yazihan 282 km, Yesilyurt 272 km.


Malatya pealinna omavalitsuse teehooldus- ja asfaltimismeeskonnad jätkavad mõnes linnaosas tööd, asfaltkatte ja teehooldustööd jätkuvad seni, kuni hooajalised tingimused seda võimaldavad. Asfaldimeeskonnad, kes lõpetavad hooaja talviste olude saabumisega, jätkavad järgmisel perioodil tööd hooldus- ja remonditöödena. Malatya pealinna vallavanem Selahattin Gürkan ütles avalduses, mis ta tegi linnaosades, kus ta jälgis tähelepanelikult asfaltkatte ehitamist,

„21. XNUMX. sajandi Malatjas ei jää asfalteerimata naabriteid. Vaatamata arvamusele pakume teenust kõikidesse linnaosadesse, tänava kaupa, naabruskonna kaupa. Tahaksin tänada meie teehoiu ja infrastruktuuri koordineerimise osakonna meeskondi pühendunud töö eest. Eriti maapiirkondades hõlmasid need mõned meie linnaosad, mis kaasati järgmisel investeerimisaastal, sel aastal ja viisid meie kodanikud kokku. Samamoodi teostame paljudes linnaosades kanalisatsiooni-, infrastruktuuri- ja renoveerimisprotsesse. "Jätkame oma tööd sama kiiruse ja sihikindlusega."


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid