Ministeeriumi heakskiit Izmirdenizi projektile

Izmirdenizi projekti jaoks on antud ministeeriumi heakskiit
Izmirdenizi projekti jaoks on antud ministeeriumi heakskiit

Pärast 4. piirkonna Üçkuyular-Konaki lõigu plaanide ümberkorraldamist, mille kohus tühistas projektis İzmirdeniz, mis on İzmiri pealinna omavalitsuse töö lahe ja linna ühendamiseks, kiitis see heaks keskkonna- ja linnastumisministeerium.


Kinnitatud plaanis oli kirjas, et İnciraltı jahisadama ristmiku ja trammimarsruudi kohta käivad määrused viidi üle planeeringute kavale, määrati linna reoveetaristut teenindavaks tehnilise infrastruktuuri piirkonnad ning täideti kohtulahendites nimetatud küsimused.

Kehtivas tsoneeringukavas lisati alamkäiguna İnciraltı Marina Junction. Aga; İzmiri pealinna omavalitsuse transpordiosakonna projektimuudatuse raames korraldati Marina ristmik silla ristmikuna. İnciraltı Marina ristmiku projekti uued korraldused ja Konaki trammiliinil selles suunas tehtud muudatused viidi üle planeeringute kavale.

Kavas muudatus; İnciraltı Marina ristmiku projekti uued korraldused ja Konaki trammiliinil selles suunas tehtud muudatused viidi üle planeeringute kavale. Samuti; Teatati, et tehnilise infrastruktuuri alad ja trafo piirkonnad määrati õhujõudude väejuhatuse õhujõudude juhtimisest idas asuvas pargialal ning trammipeatused, mis ei olnud muudatuse põhiplaanis, ning trammipeatuste ja tunneli (alamkäigu) otsuste osas demonstratsioonide puudumine lõpetati vastavalt kohtu otsustele. (Aycan KARADAĞ / Birgün)


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid