Pamukova raudteeületuskoha metroo on ministeeriumi tegevuskavas

Sakarya transpordiprojektid on ministeeriumi päevakorras
Sakarya transpordiprojektid on ministeeriumi päevakorras

Kuberner Kaldirim, asepresident Yavuz, fraktsiooni aseesimees Bülbül, asetäitjad Atabek, Sofuoğlu, Uncuoğlu ja provintsi president Tever ning president Ekrem Yüce, kes kohtusid transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğluga, jagasid häid uudiseid: „Kiirendatakse uue kiirtee mahasõidu pakkumisprotsessi. Pamukova raudteeülesõidu metroo on meie ministeeriumi päevakorras. Ministeerium toetab kiirabihaigla asukohta ja ehitamist, ”ütles ta.


Metropolitan linnapea Ekrem Yüce, kuberner Çetin Oktay Kaldirim, AK partei aseesimees Ali İhsan Yavuz, MHP fraktsiooni aseesimees Levent Bülbül, AK partei saadikud Çiğdem Erdoğan Atabek, Kenan Sofuoğlu ja AK partei Recep Uncuoğlu, kes olid Ankaras kontaktis. Koos provintsi presidendi Yunus Teveriga külastas ta transpordi- ja taristuministrit Adil Karaismailoğlu. Linnapea Ekrem Yüce, kes jagas oma sotsiaalmeediakontot pärast kohtumist, kus arutati Sakarya transpordiprojekte, tänas minister Karaismailoğlu tiheda huvi ja toetuse eest.

Transpordiprojektid ministeeriumis

President Ekrem Yüce rõhutas pärast Ankara kontakte oma hinnangus ühtsuse ja solidaarsuse tähtsust ning ütles: „Me olime Ankaras Sakarya delegatsioonina. Kohtusime oma transpordi ja taristuministri Adil Karaismailoğluga meie linna oluliste transpordiprojektide jaoks. Meil oli viljakas kohtumine kuberner Çetin Oktay Kaldirimi, aseesimehe Ali İhsan Yavuziga, MHP fraktsiooni aseesimehe Levent Bülbüliga, asetäitjate Çiğdem Erdoğan Atabeki, Kenan Sofuoğlu, Recep Uncuoğlu ja meie provintsi presidendi Yunus Teveriga. Oma ja meie linna nimel soovin tänada meie ministrit, kes on meie linna projektidest tihedalt huvitatud ja teatas, et nad toetavad teda. "

Maanteel väljumise pakkumisprotsess kiireneb

Pärast transpordi- ja taristuministeeriumis toimunud kohtumist loetles head uudised, ütles president Ekrem Yüce: „Me teatasime, et toome oma linna uue maantee mahasõidu. Pealinna omavalitsusena alustasime piirkonnas sundvõõrandamistöid. Samuti kohtusime oma ministriga, et kiirendada ehitushanke protsessi. Jällegi palusime Karapürçeki maantee asfaldiprogrammi lülitada ja selle piirkonna ja meie linna kasutusele võtta ”.

Linna lõunasse tulevad transpordiinvesteeringud

Nentides, et laual on ka linna lõunaosa jaoks olulised transpordiprojektid, ütles linnapea Ekrem Yüce: „Tegime hinnanguid Alifuatpaşat Sakarya-Bileciku maanteelt ühendava silla ristmiku projekti lõpliku staatuse kohta. Kiirrongiliini läbisõitmise piirkonnas rajatava projektiga kõrvaldatakse probleemid transpordiga ja transport piirkonda võtab kergendatult ohtu. Edastasime selle teema oma transpordi- ja taristuministrile, et viia Pamukovas raudteeülesõit maa alla. "

Erakorralise haigla ministrite toetus

Avaldades, et Sakarya tervisetuleviku jaoks on astutud väga oluline samm, ütles president Ekrem Yüce: „Mõistsime paremini, kui oluline on tervisetaristu epideemia perioodil. Õnneks jätkame hiljutiste läbimurretega meie riigi tervisevaldkonnas edukalt pandeemia vastast võitlust. Ka meie asepresident Ali İhsan Yavuz tõi päevakorda Sakarya erakorralise haigla soetamise. Palusime selle ehituse ja asukoha osas toetust meie transpordi- ja taristuministrile Adil Karaismailoğlule. Loodetavasti viime kõik koos selle töö lõpule ja toome oma linna erakorralise haigla. Tänan meie ministrit tema toetuse eest ”.

Me saavutame oma eesmärgid ühtselt ja solidaarselt

Sakarya esindades delegatsiooni mõningaid nimesid koos külastava esimehe Ekrem Yüce Ankaraga, "Türgi-İşi president Ergun Atalay, Türgi Põllumajanduskoja liidu president Shams Bayraktar, Koop-İşi president hr. Külastasime oma delegatsiooniga Eyüp Alemdarit. Tegime oma linna kohta hindamisi ja konsultatsioone. Töötame Sakarya heaks kõigi oma sidusrühmadega. Meie eesmärk on viia kõik oma linna parameetrid kõrgemale tasemele ja luua elamisväärsem linn. Loodan, et saavutame oma eesmärgid oma ühtsuse ja solidaarsusega ”.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar