Linnapea Altay uurib Aladaği suusakeskuse teetöid

Linnapea Altay uurib Aladaği suusakeskuse teetöid
Linnapea Altay uurib Aladaği suusakeskuse teetöid

Konya pealinna omavalitsuse linnapea Uğur İbrahim Altay kohtus kodanikega, tehes Derbenti linnaosaprogrammide raames uurimisi.


Linnapea Altay, kes külastas kõigepealt Derbenti linnaosakaupmehi, soovis kaupmeestele häid tegusid ja rääkis kohvikumajas kodanikega. Pärast seda külastas AK Partei Rajooniorganisatsioonis parteiliikmetega kokku tulnud linnapea Altay Derbenti omavalitsust ja kohtus linnapea Hüseyin Ayteniga.

ALADAĞ SUUSA UURIS TEED

Linnapea Altay tegi hiljuti uuringud Aladaği suusakeskuse teetöödel, mida pealinna omavalitsus jätkuvalt ehitab. Linnapea Altay ütles siin tehtud avalduses, et nad töötavad linnaosades intensiivses tempos. Teatades, et nad on seni Derbenti investeerinud 35 miljonit liiri, ütles linnapea Altay: „Praegu muudame Aladaği viiva tee turismimarsruudiks. Kasutades 9 meetri laiusel teel 16 tuhat tonni asfalti, teeme selle oma talvekülastajatele valmis. Loodan, et Derbent Aladaği suusakeskust pakutakse Konyast ja piirkonnast pärit inimeste teenustele. Me töötame kooskõlas oma linnapea ja linnaosavanemaga. Ühest küljest teeme niisutusrajatisi, põllumajandustoetusi, tiike, linnamõisaid ja teisalt kõrvaldame infrastruktuuri puudujäägid. Aladağ tee valmimisega loodan, et täidame sel aastal Derbentile antud lubadused. Edu meie ringkonnale. " kasutas väljendeid.

TÄNU PRESIDENDILE ALATI

Derbentist linnapea Hüseyin Ayten ütles: „Täname oma pealinna vallavanemat Uğur İbrahim Altayt. Loodan, et Aladağist saab Konya ja selle piirkonna suusakeskus. Asfaldi- ja teeküsimus oli üks olulisemaid probleeme. Meie pealinna omavalitsus on alati meiega olnud. " ta rääkis.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar