Izmiris toodetud läbipaistva maski järele on suur nõudlus

Izmiris toodetud läbipaistva maski järele on suur nõudlus
Izmiris toodetud läbipaistva maski järele on suur nõudlus

Nõutakse läbipaistvate maskide järele, mida Izmiri pealinn on hakanud tootma kuulmispuudega inimestele, kellel on raskusi suhtlemisega. Seni 10 tuhat tükki läbipaistvaid maske tootnud ja levitanud Büyükşehir eesmärk on toota veel 11 tuhat maski.


Pärast kohustuslikku maskide kasutamist koronaviiruse vastases võitluses on intensiivne nõudlus läbipaistvate maskide järele, mida Izmiri pealinna omavalitsus hakkas tootma, et hõlbustada puuetega inimeste suhtlemist. Pealinna omavalitsuse kutsevabrikus on toodetud ja levitatud 10 tuhat läbipaistvat maski puuetega inimestele, kellel on maski tõttu raskusi teise inimese huulte lugemisega.

Nõudlust on kogu Türgist

İzmiri pealinna omavalitsuse puuetega inimeste osakonna juhataja Mahmut Akkın ütles, et läbipaistvad maskid olid mõeldud kuulmispuudega inimestele ja töötajatele, kes neile esimeses etapis teenuseid pakuvad. eriti puuetega inimeste ühendused üle kogu Türgi, eraõppekoolid, paljud organisatsioonid, sealhulgas puuetega töötajate asutused ja koolieelsed haridusasutused, märkides mõlemat, mis hõlbustab suhtlemist ja on nõudlik läbipaistvate maskide järele teadlikkuse tõstmiseks. suureneb. Toodetud maske saadetakse üle kogu riigi, ”ütles ta.

Mahmut Akkın teatas, et nad valmistuvad tootma veel 11 tuhat maski, kuid sellest ei piisa nõudluse rahuldamiseks. Teistele omavalitsustele helistades ütles Akkın: "Kui iga omavalitsus toodab läbipaistvaid maske, saame tervislikumaid tulemusi."

Izmiri pealinna Konaki puuetega inimeste teenindusüksus neile, kes soovivad pakkuda läbipaistvaid maske, Karşıyaka Öeldi, et ta võib Bagiga pöörduda kurtide ühingu, Bornova Sessizleri spordiklubi ning kuulmispuudega noorte- ja spordiklubi poole.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid