Tunnel, mis ühendab Kızılcahamami Çerkeşiga, on jõudnud oma lõppjärku

Kızılcahamani tunnelitööd lõppesid
Kızılcahamani tunnelitööd lõppesid

Transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu teatas, et tööd Kahramankazani teel jätkuvad, ja ütles: "Meie teised käimasolevad ristmiku tööd viiakse lõpule võimalikult kiiresti ja seda teed pakutakse lühikese aja jooksul Ankara ja Kahramankazanlı kodanike teenistusse." Minister Karaismailoğlu teatas, et Kızılcahamani tunneli tööd on lõppenud ja tunnel avatakse kodanike teenistuses enne novembri lõppu.


Transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu viibis täna Kahramankazanis Ankara-Kahramankazani tee ehitustöid uurimas. Teatades, et nad jätkavad tööd aeglustamata, ütles minister Karaismailoğlu ajakirjanikele järgmised sõnad:

“Sellel 28-kilomeetrisel teel on palavikuline töö. Ristmik, kus me praegu asume, on plaanis valmis saada järgmise kuu jooksul. Meie käimasolevad muud ristmiku tööd viiakse lõpule võimalikult kiiresti ja see tee on peagi meie Ankara ja Kahramankazani kodanikele kättesaadav.

Selle piirkonna üks olulisemaid ristmikke on Palace Junction. Programmeerisime selle ka oma sõpradega. Sõidame sinna nii kiiresti kui võimalik, et lühikese aja jooksul alustada ja lõpetada. "

Töö 2071 meetri pikkuses Kizilcahamami tunnelis on jõudnud lõppjärku.

Minister Karaismailoğlu teatas regioonis veel ühest olulisest projektist Kızılcamami tunnelist, et töö on lõppjärgus. Teatades, et nad pakuvad Kızılcahamami tunnelit kodanike teenistuses enne novembri lõppu, ütles minister Karaismailoğlu: „Üks olulisi regiooni puudutavaid projekte on Kızılcahamami tunnel. Tunnel, mis ühendab Kızılcahamamit Çerkeşiga. Selles 2071 meetri pikkuses tunnelis on tööd jõudnud viimasesse etappi. Praegu teeme head tööd. Enne novembri lõppu, see tähendab enne talve saabumist ja karmide talvetingimuste algust, anname Kızılcahamami tunneli oma kodanike teenistusse. Oleme järgmisel kuul kurssi avamisel teiega. Töötame suurte projektidega, mis annavad meie riigile lisaväärtust. Pingutame selle nimel, et need võimalikult kiiresti lõpule viia ja oma riigi majandusse tuua. Pärast nende projektide valmimist kavandame oma lugupeetud parlamendiliikmete ja kohalike administraatoritega oma uusi projekte. "

"Türgi tööjõud kümnete tuhandete inimestega, kelle ümber me töötame"

Türgi transpordi, infrastruktuuri, telekommunikatsiooni igas aspektis ja jätkab Karaismailoğlu väga olulise kosmoseprojekti üleandmist. Projekti vastutus panna maailm valimit võtma ütles, et nad on sellest teadlikud. Türgi töötaja, inseneri, töövõtja ja kümnete tuhandete inimeste ümber tööjõutarbekaupadele, rõhutasid minister Karaismailoğlu, jätkusid sõnad järgmiselt:

“Olime eelmisel nädalal Mardinis ja Hakkaris. Olime teisel päeval Artvinis. Oleme ka täna Ankaras. Meil on oma riigi igas osas väga olulisi ja väärtuslikke projekte. Kõik nad teevad meie rahva elukvaliteedi ja elatustaseme parandamiseks. Töötame kogu oma meeskonnaga selle nimel, et lisada oma riigile väärtust majanduse, kaubanduse ja turismi osas. Teeme sarnaseid projekte Hakkaris ja Istanbulis. "

AK partei Ankara saadikud Emrullah İşler, Zeynep Yıldız, Orhan Yegin ja Kahramankazani linnapea Serhat Oğuz osalesid Karaismailoğlul.sohbet


Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar