CHP võltsitud joomasurmade uurimismissioon

CHP võltsitud joomasurmade uurimismissioon
CHP võltsitud joomasurmade uurimismissioon

Alates 9. oktoobrist võltsjoogimürgituses kahtlustatuna Istanbulis, Izmiris, Mersinis, Aydınis, Muğlas, Kırıkkale, Trabzonis, Tekirdağis, Zonguldakis ja Kırklarelis surma saanud inimeste arv kasvas 67-ni. pärast Türgis esinenud võltsjooki pärast nende surma põhjustatud liikumist CHP-st üle

CHP 'surmad võltsalkoholi tõttu' uurimisdelegatsioon!


CHP aseesimees Veli Ağbaba, Adana asetäitja Burhanettin Bulut, İzmiri asetäitjad Sevda Erdan Kılıç ja Mahir Polat, Mersini aseesimees Cengiz Gökçel, Istanbuli aseesimees Ali Şeker, Kırıkkale aseesimees Ahmet Önal, Kırıkkale aseesimees Ahmet Önal, Toimusid Aydıni asetäitja Süleyman Bülbül ja Tekirdağ asetäitja Candan Yüceer.

Võlujoogiga seotud surmajuhtumid ja võltsijooki uuriva delegatsiooni suurus külastasid Türgis linnu, kus surm toimus. Delegatsioon külastas võltsitud alkoholi tõttu elu kaotanud perekondi ja uuris püsivate terviseprobleemidega inimesi.

Siiani Kırıkkale'is ja İzmiris kõnelusi pidanud delegatsioon teatab pärast uurimise lõpetamist lähipäevil kodanikke võltsinud alkoholi võltsima sundinud põhjustest ja kaebustest.

 


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid