Praegust teenuste eksporti on võimalik suurendada 1 miljardi euro võrra

Praegust teenuste eksporti on võimalik suurendada 1 miljardi euro võrra
Praegust teenuste eksporti on võimalik suurendada 1 miljardi euro võrra

UTIKADi juhatuse esimees Emre Eldener ning UTIKADi juhatuse liige ja maanteede töörühma president Ayşem Ulusoy; Türgi eksportijate assamblee president Ismail Shot ja Türgi eksportijate assamblee aseesimees Basaran Bayrakil Kapıkule külastasid Hamzabeyli ja İpsala tolliasutusi.


Visiitide raames arutati probleeme tolliväravate juures. UTIKADi president Emre Eldener ütles: "Kui suudame suurendada oma sõidukeid, mis jätavad kõik Bulgaaria ja Kreeka piirid, kuni 1000 sõidukini päevas, lisandub teenuse ekspordiks umbes miljard eurot aastas."

UTIKADi juhatuse esimees Emre Eldener ja UTIKADi juhatuse liige ning maanteede töörühma president Ayşem Ulusoy; TIM-i presidendi İsmail Gülle kutsel, 16. oktoobril 2020 reedel, külastasid oma kontorites Edirne kuberner Ekrem Canalp, Trakya tolli- ja väliskaubanduse regionaaljuht hr Yaşar Yaman Ocak ja Hamzabeyli tollijuht Hayati Demir. Visiidi raames, kus osalesid nii TIM-i president İsmail Gülle kui ka TİM-i aseesimees Başaran Bayrak, jälgiti kohapeal tolli hetkeolukorda.

Eriti see, et viimane periood pikkade T-ga suurenevate tellimuste määrades koosneb sabast ja juhtis tähelepanu sellele, et kaua oodatud kaubaveo piiril UTIKADi president Emre Eldener, "Türgi Euroopa kõige olulisema väljapääsu ukse agiluses TR saba probleem, et lahendada ametisse nimetamise virtuaalne järjekorra süsteem (RSSS) on kasutusele võetud, kuid kohtumised lepitakse kokku 4 päeva hiljem ”. Avaldades, et sõidukid suundusid selle olukorra tõttu Hamzabeyli piirivärava poole, ütles UTIKADi juhatuse esimees Emre Eldener: „Täna nägime Hamzabeylis sõidukijärjekordi, mis ulatusid meie silmaga umbes 14 kilomeetrini. Ooteaeg Hamzabeylis on samuti 2,5 päeva. Hr İsmail Güllel ja hr Başaran Bayrakil oli ka võimalus olukorda kohapeal jälgida ”.

Türgi eksportijate assamblee selle koha nägemise presidendina ja need visiidid on Eldeneri UTIKADi delegatsioon väljendas ka mõistmise suurt tähtsust, et koos; "Sest me oleme selgelt näinud, et meie eksportijad kannatavad vähemalt sama palju kui logistikaspetsialistid. Nagu ütles meie TIM-i president, kuulub piiril ootav kaubavedu eksportijale ja eksportija kannatab selle olukorra all. Sel põhjusel peame koos astuma samme, et suurendada tundlikkust piiriväravatel kogetud probleemide suhtes. TIMi president ise teatas, et Bulgaaria poolel tuleks teha mõned kõrgetasemelised algatused, et avada veel veidi uksi ja aktsepteerida rohkem sõidukeid.

TEENUSTE EKSPORDI VÕIMALIK SUURENDADA

Rõhutades, et kui tolliprobleemid lahendatakse, suureneb teenuste ekspordi arv, ütles Eldener: „Kui suudate päevas üle piiri sõita 300 sõidukiga, arvestades keskmist veokulu 3 tuhat eurot - praegu on veotariifid kõrgemad - saate luua logistikateenuste ekspordiks umbes 500 miljon eurot päevas. . See teeb aastas vähemalt 1 miljonit eurot. Kui suudame suurendada oma sõidukeid, mis jätavad kõik Bulgaaria ja Kreeka piirid, 365 sõidukini päevas, lisandub teenuse ekspordiks umbes miljard eurot. Ütlen seda ilma kaupade ekspordikulusid lisamata. Seetõttu peame need piirid avama. "See on selle arvuline mõõde," ütles ta.

Visiitide lõpus tänas Eldener TIM-i presidenti İsmail Gülle lahke kutse ja viljakate kõneluste eest. Samuti väljendas ta rahulolu TIMi ja logistikasektori vastastikuse dialoogi arendamise üle.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid