CNR Euraasia paadinäitus, mida ujutasid meresõbrad

CNR Euraasia paadinäitus, mida ujutasid meresõbrad
CNR Euraasia paadinäitus, mida ujutasid meresõbrad

CNR Eurasia Boat Show sõitis sel aastal MarinTurk / Pendik jahisadamas oma jahtide, paatide, purjekate ja kummipaatidega merel.


Messil, mis võõrustas meresõpru 6 päeva, eksponeeriti üle 500 paadi kõige kallimast jahtist kuni kõige sobivama kalapaadini, kiireimast paadist peretüüpi jahtideni. Messi kõige silmatorkavamad meresõidukid, mis äratasid meresõprade külastajate intensiivset huvi, olid 50 miljoni dollari suurune ujuvpalee ja 7 tuhande liiriga kalapaat.

Sel aastal sõitis MarinTurk / Pendik jahisadamas CNR Eurasia paadinäitusel Merel - rahvusvahelisel merevarustuse ja -tarvikute messil üle 500 laeva, sealhulgas jahtid, paadid, purjekad ja kummipaadid. Päikeselistel sügispäevadel meresõpru võõrustav laat realiseeris tuhandete külastajate unistused 6 päevaga. Messi kõige silmatorkavamad laevad, kus luksusjahid, kalapaadid, paadid ja peretüüpi jahid meresõpradega kohtuvad, olid 24 meetri pikkune 50 miljoni dollarine ujuvpalee ja 3.5 meetri pikkune 7 liiriga kalapaat.

Esmakordselt tutvustati 2021. aasta disainpaate

CNR, mis on Türgi üks tähelepanuväärsemaid meremeriike ja kohtub Euraasia paadinäituse rahvusvahelise messiliiduga (UFI), otsustas, et normaalsuse taastamine viidi läbi uute kriteeriumide alusel mitmete meetmetega. CNR Holdinguettevõtete Pozitif Fuarcılık, korraldatud koostöös jahi- ja paaditööstuse liiduga (YATED), korraldas mess osalejaid ja külastajaid 100.000 12 ruutmeetri suurusel alal. Messil, kus leidsid aset maailma kaubamärke esindavad ettevõtted ja mainekamad kodumaised tootjad, lisaks 25 - 2021 meetri pikkustele peretüüpsetele jahtidele, mis pandeemia ajal isoleeritud elu, jahtide, paatide ja purjekate, kummipaatide, laevamootorite ja käivitusettevõtte tõttu suurt tähelepanu pälvisid tutvustati paate, paadivarustust ja tarvikuid. Viimasel etapil avatakse ka paadinäitus, Türgis toodetud jahtide laevatehas, katamaraanid, XNUMX. aasta maailma juhtivad kaubamärgid ja Türgis esmakordselt eksponeeritud paadid tõid merehuvilistega kokku.

 


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid