EGO rõhutab veebiharidust

EGO rõhutab veebiharidust
EGO rõhutab veebiharidust

EGO peadirektoraat jätkab veebipõhiseid täiendkoolitusprogramme, mille ta pandeemiaprotsessi tõttu varem silmast silma algatas. Türgi omavalitsuste liidu munitsipaalakadeemia ajavahemikul 19. oktoober kuni 20. november koostöös personali transpordi, "tõhusa suhtlemise", "suhtlemisega kodanikega" ja "institutsionalismi ja kohusetundega", millel on õigus saada veebikoolitust. Samuti valib EGO peadirektoraat iga kuu ühe transporditöötaja kuu töötajaks.


EGO peadirektoraat jätkab täiendkoolitusi aeglustamata.

Pandeemiaprotsessi tõttu keskendus varem näost näkku koolitused katkestanud EGO peadirektoraat veebikoolitustele, et tagada transporditöötajate väljaõppe katkemine. kiirendatakse veebipõhist koolitusprotsessi Türgi Munitsipaalliidu töötajate transpordikoostööks kohaliku omavalitsuse akadeemiaga 19. oktoobrist kuni 20. novembrini.

KODANIKEGA SUHTLEMISEST TÕHUSA SÕLMIMISEKS

EGO peadirektori asetäitja Zafer Tekbudak märkis, et kaugõppe sügiskursused algasid 19. oktoobril 255 personali osavõtul ja ütles: „Meie täienduskoolitusprogrammid algasid silmast silma veebruaris enne COVID-19 puhangut. Otsustasime jätkata koolitusi, mida alustasime näost näkku veebis. "Pakkusime ebapiisava tehnoloogilise infrastruktuuriga personalile igasugust tehnilist tuge, sealhulgas nutitelefonid ja arvutid."

koolitajad Türgi Munitsipaalide Akadeemia liidu kohalike töötajate transpordiks; Teatades, et koolitused pealkirjaga "Tõhus suhtlus" ajavahemikul 19.-23. Oktoober, "Suhtlemine kodanikega" ajavahemikul 9.-13. Novembrini ja "Institutsionalism ja ülesannete teadlikkus" viiakse läbi ajavahemikus 16.-20. November, ütles Tekbudak, et nende eesmärk on kogu EGO transporditöötajate osalemine programmis. .

"KUU TÖÖTAJA" VALITAKSE TRANSPORDIS

Pöörates tähelepanu asjaolule, et ettevõttekultuuri kujundamine on nii pikaajaline kui ka töömahukas ülesanne, ütles Tekbudak, et nende eesmärk on tagada, et töötajad tunneksid end ise, uuendaksid usaldust ja kajastaksid munitsipaalteenuste pakkumist kodanikele positiivsemalt.

EGO peadirektori asetäitja Zafer Tekbudak ütles, et hindavad hoolikalt kõiki taotlusi ja kaebusi seoses transpordiga Başkent 153-st ja muudest kanalitest, ütles kodanik, et kodanikud väljendasid oma tänu avaldades oma rahulolu, neil ei olnud selle kohta kaebusi, järgides liikluseeskirju ja töötervishoiu eeskirju ning eriti jalakäijatele, eriti teistele liikluses liikuvatele sõidukitele. ja teatasid, et kavatsevad valida iga kuu transporditöötajate hulgast „Kuu töötaja”, kes suhtub reisijatesse lugupidavalt ja armulikult.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid