Mersin Adana Gaziantepi kiirliini pakkumine tehtud

Mersin Adana Gaziantepi kiirliini pakkumine tehtud
Mersin Adana Gaziantepi kiirliini pakkumine tehtud

Parlamentaarse planeerimise ja eelarvekomisjoni esimees ning İçeli asejuht Lütfi Elvan jagas oma sotsiaalmeedia kontodel uusi arenguid seoses İçeli transpordiinvesteeringutega. Elvan kuulutas välja Mersin Adana Gaziantepi kiirliini hanke, mis tugevdab İçeli sidet Kagu-Anatooliaga.


Elvan teatas, et Mersini ühendust Kagu-Anatooliaga tugevdava kiirrongiliini hange on realiseeritud.

Jagades sel teemal oma sotsiaalmeediakontodel, ütles Elvan: „Pakuti 311 kilomeetri pikkuse Mersin-Adana-Gaziantepi kiirliini pakkumine. Kui rida 6,8 miljardit TL on valmis, on İçelist 200 km tunnikiirusega Gaziantepi jõudmine lihtsam ja mugavam. Õnne "ütles ta.

Sotsiaalmeediakontode postituses teatas Elvan, et transpordi- ja taristuministri Adil Karaismailoğluga arutasid nad İçeli transpordiinvesteeringuid.

Elvan ütles: "Koosolekul oli tahe kiirendada kõiki transpordiinvesteeringuid meie linnas ja anda need meie rahvale võimalikult kiiresti kasutusse. Härra. Tänan meie ministrit toetuse eest. Jätkame väsimatut tööd Mersini heaks.

Töötame kõigest jõust, et avada varinguga suletud lõik Silifke-Muti teel. Meie kodanike eluohutus on esirinnas. Härra. Meie president kiitis sundvõõrandamise kiireloomulise otsuse heaks ja täname teda. Tee avatakse ja võetakse kasutusele esimesel võimalusel.

Lisaks on alustatud 14-kilomeetrise tee asfaltimist Silifke-Muti tee ja Ekşileri kvartali vahel, mis on üks meie pealike nõudmistest. Loodetavasti saab see nädalavahetus lõpule ja võetakse kasutusele meie rahvas.


sohbet

1 Kommentaar

  1. Oleme sellest tüdinenud, see projekt pole veel sajandit lõppenud, nüüd pole Mersin ja Adana veel CHP poolt valmis.

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid