Eskişehiri tööstus on sadamatega ühendatud raudteega

Eskişehiri tööstus on sadamatega ühendatud rohelise tee projektiga
Eskişehiri tööstus on sadamatega ühendatud rohelise tee projektiga

Allkirjastati projekt Green Road, mis ühendab Eskişehiri tööstuse sadamatega. Projekt, mis toob esile uue ärimudeli, kasutades raudteede olemasolevaid võimalusi; Eskişehiri tööstuskoda ja TCDD Taşımacılık A.Ş. Arkas Logistics ja ESO-ABIGEM eestvedamisel.


Koos Rohelise tee allkirjastamise tseremooniaga, mis viib Eskişehiri tööstuse kokku keskkonnasõbralikuma, ohutuma ja odavama transpordiviisiga, lahkus Hasanbey logistikakülast esimene saadetis Izmit Bay sadamatesse.

Rohelise tee projektiga, mis on pöördepunktiks Eskişehiri tööstuses ja ekspordis, on eesmärk ühendada Eskişehiri tööstus raudvõrkudega maailmaga. Selles suunas ühendatakse Hasskibey logistikakeskuse kaudu Eskişehiri raudteeühendus Izmiti lahe sadamate ja Euroopaga läänes, Mersini sadam lõunas ning Bakuu-Thbilisi-Karsi raudteeühendus Aserbaidžaani, Gruusia ja Türgi Vabariikidega idas.

Praeguse tugevusega jõuame palju paremate punktideni

ESO korraldatud tseremoonia avamisel esinenud ESO esimees Celalettin Kesikbaş; „Täna on see meie jaoks kallis ja oluline, sest Hasanbey on siin olnud pikka aega ning ühendame ESO ja TCDD ühisettevõttega sadamatega konteiner- ja rongitranspordiga, samal ajal kui ekspordime suurema osa oma ekspordist maanteel. See oli oluline unistus. Rohelise tee projekt on tegelikult piirkondlik projekt, mis vajab täiustamist. Usun, et meie riik jõuab oma praeguse jõuga palju parematesse punktidesse, ühendame Eskişehiri ja oma piirkonna maailmaga. Siinkohal tahaksin tänada kõiki, kes andsid oma panuse. Parimate soovidega." ütles.

Kulud vähenevad

Energiatarbimine kaubaveol; Kui maanteel on 3 ühikut ja raudteel üks, väheneb energiatarbimine ja tagatakse keskkonnasõbralikum transport. Kui Eskişehir-Kocaeli liinil toetatakse raudteetransporti, väheneb süsinikdioksiidi heide 1–60%.

ESO juhatuse liige Gürhan Albayrak, kes andis teavet Eskişehiri raudteeühenduse kohta; Ta andis Hasanbey logistikakeskuses teavet selle kohta, millistest tingimustest ja võimalustest töösturid võidaksid.

Albayraki projekti jaoks; „Rohelise tol-projektiga saab unistus teoks, Eskişehiri tööstus on maailmaga ühendatud raudvõrkudega. Läänes ühendume Izmiti lahe sadamate ja Euroopaga, lõunas Mersini sadamaga ning idas Bakuu - Thbilisi - Karsi raudteeühenduse kaudu Aserbaidžaani, Gruusia ja Türgi vabariikidega. Usume sellesse projekti. Loodame, et nüüdsest jõuavad Eskişehiri tööstuse koormad sadamatest kvaliteetselt ja keskkonnasõbralikumalt ning väiksemate kulutustega kogu maailma. Soovime avaldada tänu direktorite nõukogu esimehele TCDD Taşımacılık A.Ş.-le, hr Kamuran Yazıcıle ja tema meeskonnale ning Arkas Logisticsile projekti toetamise eest. Soovime, et projekt oleks Eskişehirile ja meie töösturitele kasulik. " ta rääkis.

Türgi suurim

Tseremoonia avamisel esines TCDD Taşımacılık A.Ş. Juhatuse esimees ja peadirektor Kamuran Yazıcı; "Hasanbey logistikakeskus on Türgi üks suurimaid logistikakeskusi. ESO ja TCDD vahel sõlmitud protokolliga ühendatakse Eskişehir kõigi raudteeühendustega sadamatega. See tagab kiire, ökonoomse, planeeritud ja keskkonnasõbraliku transpordi Eskişehirisse ja piirkondlikku tööstusse. Siinkohal soovin, et projekt oleks kasulik kogu Eskişehirile ja selle piirkonnale. "

Silmaringi avamise projekt

Eskişehiri kuberner Erol Ayyıldız; "Mul on äärmiselt hea meel olla sellel ilusal korral koos. See projekt, mis toob Eskişehiri ja meie regiooni sadamatega kokku, on väga hea projekt, mis paneb nii meie regiooni kui ka meie riigi liikuma tulevikku, mis avab silmaringi. Eskişehiri avanemine maailma rõõmustas meid. Tänan projektis osalevaid sidusrühmi. Edu kõigile meie töösturitele. "


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid