Fordi veoautode müügijärgsed kampaaniad jätkuvad

Fordi veoautode müügijärgsed kampaaniad jätkuvad
Fordi veoautode müügijärgsed kampaaniad jätkuvad

Ford Otosani raske kaubamärk Ford Trucks pakub jätkuvalt soodsaid kampaaniaid klientidele, kes soovivad, et nende sõidukid oleksid talveks valmis.


Ford Trucks, mis ütleb „iga koormaga”, käivitab ajavahemikus 13. oktoobrist 31. detsembrini kõikidele mudelitele kehtivad talvekampaaniad, kampaania raames on klientidel võimalus soodsate hindadega oma sõidukeid AdBlue, Antifriisi ja klaasipuhastiid vahetada.

Pakub kuni 50% allahindlust käigukasti ja diferentsiaalikampaaniaga

Lisaks pakub Ford Trucks oma klientidele 1. novembrist 31. detsembrini käigukasti jaoks kuni 50% soodustust teatavatele originaalvaruosadele. Samal ajal on Ford Trucks ehitussarja sõidukite diferentsiaalkampaania raames ajavahemikul 13. oktoober kuni 31. detsember võimalus kuni 4142% allahindlust teatud Ford Trucks 3542D ja 50D sõidukitele mõeldud diferentsiaalosadele.

Ford Trucksi müügijärgsed kampaaniad kestavad kuni 2020. aasta lõpuni

Lisaks uutele kampaaniatele jätkab Ford Trucks oma müügijärgseid kampaaniaid, mida on käivitanud alates 2020. aasta algusest. Selles kontekstis; pakub „ökoteeninduskampaaniat” kõigile sõidukitele, mille garantii on lõppenud, „presspidurite kampaaniat” maanteesarjade ja ehitussarjade sõidukitele ning „pidurikettade ja pidurikampaaniaid” puksiir- ja maanteesarja sõidukitele. Kui Ford Trucks on eksklusiivne ainult 1846T ja E6 seeria sõidukitele, jätkub mootorite ülevaatamise kampaania.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar