IMM tutvustab uut taksosüsteemi üldsusele!

IMM tutvustab uut taksosüsteemi üldsusele!
IMM tutvustab uut taksosüsteemi üldsusele!

20. oktoobril toimuva koosolekuga tutvustab IMM kaupmeestele ja ajakirjanduse liikmetele uue takso haldamise süsteemi üksikasju 6 tuhande uue takso pakkumisega, mida arutatakse UKOME'is.


Istanbuli pealinna omavalitsus (IMM) esitas 24. septembril UKOME koosolekul Istanbuli tehnikaülikooli transpordi- ja transpordivahendite rakenduse-uurimiskeskuse koostatud ettepaneku kooskõlas tehnilise aruandega Istanbuli taksosüsteemi ja tuleviku strateegiliste lähenemisviiside uurimise kohta.

Ettepanekut "Taksotranspordi reguleerimine", mille eesmärk on tõsta taksode koguarv 17 tuhandele 395-le, lisades kõigepealt 6 tuhat uut taksot olemasolevale 23 tuhandele 395 taksole, arutati UKOME'is ja otsustati päevakorda tuua pärast seda, kui allkomisjon oli selle hinnanud.

Välja arvatud İTÜ İBB aruanne; Tema ettepaneku alusena esitati ka Kaan Yıldızgözi ühistranspordi assotsiatsiooni (UITP) aruanne pealkirjaga “Taksod digitaliseerumise ajastul” ja TUYSi aruanded pealkirjaga “Taksojuhtimissüsteem”.

Taksosüsteemi teabeesitlus, kus IMM selgitab Istanbulis taksoveo uut süsteemi, toimub teisipäeval, 20. oktoobril kell 10:00 aadressil 1453 Çırpıcı Social Facilities. Kohtumisele olid kutsutud valitsusvälised organisatsioonid, taksosektori ühendused, asjakohased ametiühingud ja ajakirjanduse liikmed.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar