Kõrghariduse kvaliteedinõukogu värbab 5 pidevat töötajat

Kõrghariduse kvaliteedinõukogu värbab 5 pidevat töötajat
Kõrghariduse kvaliteedinõukogu värbab 5 pidevat töötajat

kandideerida kõrghariduse kvaliteedinõukogus 4857 ja seda tuleks kohaldada Türgi riiklike institutsioonide ja menetluste juhatamisel tööhõive organisatsiooni reguleerimise põhimõtete (TEO) reguleerimisalasse tabelite abil, järgmine jaotis näitab "alaliste töötajate" eksamit töötajate värbamiseks.


Taotluse vorm

Kandidaadid 06/10 / 2020-10 / 10/2020 Türgi Äriühingu (TEO) vahel on võimalik kandideerida elektroonilise meedia kaudu.

Teave osa kohta: Kuupäev: 20/10/2020 Koht: Kõrghariduse kvaliteedinõukogu Loosimine toimub notari juuresolekul ja kaamera juuresolekul ning koroonaviiruse meetmete raames kõrghariduse kvaliteediamet (YÖKAK) Youtube saab kanalil otseülekandes jälgida.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid