Kuidas jõuda Ankara TCDD auruvedurite vabaõhumuuseumisse?

Kuidas jõuda Ankara TCDD auruvedurite vabaõhumuuseumisse?
Kuidas jõuda Ankara TCDD auruvedurite vabaõhumuuseumisse?

TCDD vabaõhu auruvedurimuuseum on vabaõhu raudteemuuseum, mis asub Ankara Çankaya linnaosa Maltepe linnaosas, Ankara jaama maa-alal, mis külgneb Celâl Bayari puiesteega. Aurumuuseum tutvustab Türgi Vabariigi riigiraudtee vedurite ja omaniku asutamise ajalugu. See oli ka osa Ankara raudteemuuseumist, kuhu kuulusid TCDD raudteemuuseum ja kunstigalerii.

Muuseumi kolimine


1991. aastal avatud muuseumi auruvedurid viidi TCDD Behiç Bey rajatistesse spordiväljaku kõrval Türgi teraviljaameti silode poole maapinnale seoses kiirraudtee- ja Başkentray projekti raames rajatava raudteejaama ehitamisega 5. detsembril 2013. Praegu on osa veduritest METU teaduse ja tehnika muuseumi aias.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar