Metsanduse peadirektoraat värbab 274 alalist töötajat

Metsanduse peadirektoraat värbab 274 alalist töötajat
Metsanduse peadirektoraat värbab 274 alalist töötajat

Vastavalt määrusele, mis käsitleb töötajate värbamist riigiasutustesse ja organisatsioonidesse, tuleb metsanduse peadirektoraadi provintsi organisatsioonis tööle võtta kokku 171 ebakindlat perioodioperaatorit, 56 teehöövlioperaatorit, 41 buldooserioperaatorit, 6 ekskavaatorioperaatorit ja 274 ehitusmasinaoperaatorit. võetakse tööle (alalisi) töötajaid.


Kandidaatide üld- ja eritingimused ning muu teave täpsustatakse İŞKURi avatud töökuulutustes. Need teadaanded avaldatakse İŞKUR-is ajavahemikus 05-09 / 10/2020. Kandidaadid, kes vastavad teadaandes esitatud tingimustele, esitavad oma avalduse İŞKURi kaudu teadaande ajal.

Suulisele ja praktilisele eksamile kutsutakse kandidaatide arv 4 (neli) korda. Need kandidaadid selgitatakse välja notari ette loositud loosi tulemuse järgi. Loosimise koht ja kuupäev märgitakse İŞKURi töökuulutuses ning teatatakse ka vastava piirkondliku metsandusdirektoraadi veebisaidil. Kandidaatide aadressidele ei edastata selle kohta kirjalikku teadet. Kõigi väljakuulutatavate ametikohtade katseaeg on vastavalt tööseadusele nr 4857 kaks kuud.

Kogu teave värbamisprotsessi, kandidaatidelt nõutavate dokumentide ning suulise ja rakendusliku eksami asukoha ja kuupäeva kohta tehakse teatavaks piirkondlike direktoraatide veebisaidil. Administratsioon võib kandideerimisavaldused igal kuulutus-, loosimis-, eksami- ja ametissenimetamisprotsessil lõpetada, kui hiljem mõistetakse, et need ei vasta nõudlusnõuetele.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid