Ülekäigud muutuvad Serdivan Sebahattin Zaimi puiesteel kergemaks

Serdivani Sebahattini puiesteel lähevad ülesõidukohad lihtsamaks
Serdivani Sebahattini puiesteel lähevad ülesõidukohad lihtsamaks

Linnapea Ekrem Yüce, kes uuris projekti käimasolevaid töid, mis on uueks alternatiiviks Sebahattin Zaimi puiesteelt Serdivani läbipääsudele, ütles: "Meie meeskonnad töötavad intensiivselt projektis, mis viib Hasıri tänava ja Süleyman Bineki tänava vahe kahekordseks. Samuti oleme lõpetanud 25 meetri pikkuse ja 18 meetri laiuse silla hirmud. Loodan, et saame selle kiiresti lõpule. Õnn kaasa, ”ütles ta.


Sakarya pealinna vallavanem Ekrem Yüce tegi projektis ekspertiisi, mis on uus alternatiiv üleminekuteks Sebahattin Zaimi puiesteelt Serdivanile. Kui sõidukite ja ülekäiguradade jaoks ehitatud sild saab otsa, jätkavad meeskonnad intensiivselt tööd, mis viib Hasıri tänava ja Süleyman Bineki tänava vahelise kauguse kahekordseks. Linnapea Ekrem Yüce, kes sai asepeasekretärilt Ali Oktarilt teavet projekti viimase saavutatud punkti kohta, märkis, et need hoiavad ära projektiga suvisel ristmikul aeg-ajalt tekkivad liiklusummikud ja tööd lõpetatakse kiiresti.

Alternatiivne üleminek

Nentides, et 25 meetri pikkuse ja 18 meetri laiuse silla hirmud on lõpule viidud, nentis linnapea Yüce, et ka Hasıri tänava pealisehitusel alustatud tööd jätkuvad intensiivselt ja ütles: „Kandame 900-meetrise arteri jagatud teele ja tagame juurdepääsu Süleyman Bineki tänavale. Uuendasime SASKI abiga piirkonna infrastruktuuri. Nüüd astume vajalikke samme arteri pealisehituses. Kui meie meeskondade töö on lõpule jõudnud, loodan, et loome uue alternatiivi Serdivani ülesõitudele Yenikenti piirkonnast ja vähendame suvist ristmikku kasutavate sõidukite arvu. Soovin oma meeskonnakaaslastele mugavust ja loodan, et projekt on meie linnale ja piirkonnale kasulik ”.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar