TCDD Tasimacilik peadirektor Yazıcı asub Afyonkarahisaris

TCDD Transpordi peadirektor Yazıcı on Afyonkarahisaris
TCDD Transpordi peadirektor Yazıcı on Afyonkarahisaris

TCDD Taşımacılık AŞ peadirektor Kamuran Yazıcı jätkab õppereise. Seekord oli Yazıcı peatus Afyonkarahisari piirkondlik direktoraat ja ümbritsevate provintside töökohad.


Afyonkarahisari piirkonda minnes külastas peadirektor Kamuran Yazıcı ka Eskişehiri koolituskeskust, mis on ainus TCDD Taşımacılık A.Ş-le kuuluv koolituskeskus. Kohtunud keskuses koolitatud masinistidega, rõhutas Yazıcı, et mehaanikute koolitus on väga oluline, ja ütles, et mehaaniku elukutse on elukutse, mis nõuab suurt vastutust ja tähelepanu.

Eskişehirist Afyonkarahisari regionaaldirektoraati kolinud Yazıcı külastas ka oma marsruudil asuvaid töökohti ning tegi eksamid ka Değirmenözü täitekeskuste ja logistikaülema juures.

Yazici reisi käigus külastati ka Kütahya ja lämmastikuettevõtteid, Seyitömeri (Çelikler) ligniiditehase täitmisvõimalusi, Tavşanlı, Emirleri ja Tunçbileki ettevõtteid ning Garpi ligniiditehase täitmisvõimalusi.

Ta pidas Afjonkarahisari piirkondlikus direktoraadis vabaühenduste esindajatega kohtumise, mida ta igal ringreisil tähelepanuta ei jätnud.

Yazıcı rõhutas, et on väga oluline näha töid kohapeal koos kontrollreisidega ja kohtuda üks-ühele seda tööd tegevate töötajatega ning ütles: „Meie ülesanne on pakkuda transporditeenuseid 7/24, 365 päeva. See pole üldse lihtne. Raudtee on rangete reeglite ja distsipliiniga süsteem. Koordineerimine on väga oluline. Seetõttu on iga 12 tuhande kilomeetri pikkuses raudteevõrgus teenindava raudteevenna töö väga oluline. Me ei istu oma laua taga ega tule külla kolleegidele meie riigi kõikides nurkades ning püüdleme selle poole, kuidas saaksime järjest paremat teenust osutada. Ma saadan oma armastuse kõigile oma raudteevendadele. " ütles.

Yazıcı külastas ka vedurite hooldustöökoda Afyonkarahisaris, vagunite hooldustöökoda ja TCDD transpordi töökohtade logistika direktoraate, Afyoni tsemendivabrikut, Pheasant Saydingi ja Dinar Acarlar vagunitööstust, mis on tihedas kontaktis erasektoriga.

TCDD Tasimaciliku peadirektori Kamuran Yazici viimane peatus oli töökohad Burduris.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar