Välisministeerium võtab tööle 40 riigiteenistujat

Elukutselised ametnikud on diplomaatilised karjääriametnikud, kes võtavad Türgi välispoliitika kujundamisel ja elluviimisel kohustusi, volitusi ja vastutust ning täidavad esinduskohustusi välismaal presidendi organisatsiooni käsitleva presidendi dekreedi nr 1 raames. Üksikasjalik teave ametniku kohta http://www.mfa.gov.tr Veebilehelt on võimalik juurde pääseda aadressiga.


Vastavalt avatava sisseastumiseksami lõplikule edukuse paremusjärjestusele võib ametniku kandidaadina nimetada ametisse maksimaalselt 40 töötajat. Sisseastumiskatse sooritanute kohtumisi saab kokku leppida 7–9-kraadistele töötajatele üldhaldusteenuste klassist, arvestades võimalikke omandatud palgaastmeid.

Sisseastumiseksam koosneb kirjalikest ja suulistest etappidest. Eksami kirjalik etapp toimub 21.-22. Novembril 2020 Ankaras.

Sisseastumiskatse taotlused algavad esmaspäeval, 26. oktoobril 2020 ja lõpevad reedel, 6. novembril 2020 kell 18:00. Taotlused esitatakse elektrooniliselt e-valitsuse värava kaudu.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIAsohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar