Klassikaliste ja haruldaste autode „Yeniköy Motors“ üheaadress

Klassikaliste ja haruldaste autode „Yeniköy Motors“ üheaadress
Klassikaliste ja haruldaste autode „Yeniköy Motors“ üheaadress

Kas peate silmas mõnda klassikalist tööriista? Isegi Türgis unistate, et teil oleks maailmas haruldane auto? Siis on minna ainult üks aadress, Yeniköy Motors


Firma seas on juhtpositsioonil alates 1991. aastast riikliku ja rahvusvahelise Yeniköy Motorsi võrgustik, millel on Türgi kõige usaldusväärsem ja suurem luksusautode park. Yeniköy Motors, mis sai nime Bosporuse kõige ilusamas punktis asuva Yeniköy linnaosa järgi. on aastaid juhtinud edukalt maailmakuulsate automarkide esindusi.

Yeniköy Motors, mis on esmatasandi sõidukihuviliste üks hädavajalik aadress, on ka grupp ettevõtteid, kes teenindavad kasutusrendi ja kinnisvara valdkonnas. 2015. aastal võttis Suurbritannia legend Aston Martini turustaja Türgis Türgi esivanematelt rohkem kui edu autotööstuses Yeniköy Motors, eeldades, et kuulsate automarkide müük õnnestus ligi 30 aastat. Yeniköy Motorsile kuuluvad ka kogu Türgi Aston Martini õigused. D & D Motor Vehicles Inc. on asutamas Aston Martinit ja tuletame teile veel kord meelde, et Türgi majja! Kuigi autohuvilised teavad!

1928 Fordi mudel kuni 1973 Morris / Mini

2015. aastal teise müügisalongi Izmir Folkart Towersis avanud Yeniköy Motors avas samal aastal oma eriteenistuse Istanbulis Maslakis ja 2018. aastal Kartalis kolmanda müügisalongi; Türgis, isegi maailmas haruldane, ka klassikaliste autode kohtumispaik. ainult Ferrari Türgis Pista, Porsche GT3 RS, tööriistadena Ford Flex, samuti 1973. aasta Morris / Mini 850 1.0 1970 Pontiac / Grand Am Prix GP mudel J, 1969 Chevrolet / Impala, 1990 Cadillac / DeVille 4.6 DTS, 1967 Rolls Royce / Hõbevari ja klassikaline 1928. aasta Ford on ka nüüd müügil!

Otsides tööriista, mida Türgist ei leia, pakkudes klientidele garanteeritud kohaletoimetamise sõidukit 30 päeva jooksul pärast kõigi juriidiliste toimingute lõpuleviimist, hoolitseb ka iga kliendi vajaduste eest Yeniköy Motors koos pikaajaliste või lühiajaliste autorendivõimalustega. Yeniköy Motors, mis pakub lisaks luksusautode portfellile ka alternatiivmargiga sõidukeid nagu Volkswagen, Ford, Honda, Nissan, Hyundai, Toyota, Opel, Renault, kutsub kõiki autohuvilisi oma müügisalongidesse!

 


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid