Koostööhariduse programmi KBU ja HAVELSANi koostööprotokoll

Ühine koolitusprogrammi koostööprotokoll kbu ja havelsani vahel
Ühine koolitusprogrammi koostööprotokoll kbu ja havelsani vahel

Karabüki ülikool ja HAVELSAN allkirjastasid koostööharidusprogrammi koostööprotokolli.


HAVELSANi peadirektor Dr. Mehmet Akif Nacari ja Karabüki ülikooli (KBU) rektor prof. Dr. Refik Polati allkirjastatud protokolliga osalevad Karabüki ülikooli inseneriteaduskonna arvutitehnika, elektrielektroonika ja tarkvaratehnika osakondade 3. ja 4. kursuse üliõpilased kindlaksmääratud kvoodi piires koostööhariduse programmis.

Protokolli allkirjastamise tseremoonial osalesid Karabüki ülikooli prorektorid prof. Dr. İzzet Açar ja prof. Dr. Kohal olid Mustafa Yaşar ja HAVELSANi peasekretär Baykal Yaylı ning personalidirektor Oğuzhan Coşkunyürek.

HAVELSANi peadirektor dr. Mehmet Akif Nacar teatas, et Karabüki ülikool oli Times Higher Education (THE) 2021. aasta maailma parimate ülikoolide edetabelis 1000 parema hulgas. Dr. Nacar ütles: „Meie jaoks on oluline arendada teadlaste ja üliõpilastega ühist äri. Soovime teha koostööd oma ülikoolidega kaitsetööstuse erinevates valdkondades. Eriti tahame seda koostööd arendada kõrgtehnoloogia valdkondades, ”ütles ta.

Karabuki ülikooli rektor prof. Dr. Refik Polat seevastu; „Ehkki oleme uus ülikool, on HAVELSANi heatahtlikkus meile tõeliselt auasi. Ma arvan, et teeme koos häid asju hariduse, praktika ja paljude teiste koostöös. Tahaksin tänada HAVELSANi ja peadirektor Nacarit koostöö eest. " ütles.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid