1915. aasta tekid Çanakkale sild jõudis Gallipoli juurde

Canakkale silla tekid jõudsid Geliboluni
Canakkale silla tekid jõudsid Geliboluni

Transpordi- ja taristuministeerium; Ta teatas, et 1915. aasta Çanakkale silla ehitamine Çanakkale väinas Sütlüce ja Lapseki Şekerkaya asukohtade vahel Gelibolus jätkus täie hooga. Gelcük Çimtaşi rajatistest toodi Gelibolule 3 megablokki. Tekkide transportimise ajal tekitasid Türgi lipuga kaetud plokid visuaalse pidupäeva.


„1915 Çanakkale silla“ jalgade kõrgus, mis võetakse kasutusele andes „maailma suurima keskmise laiusega rippsilla“ tiitlile, ületab Prantsusmaa pealinna Pariisi sümboliks oleva 300 meetri Eiffeli torni.

Projektitööd jätkuvad rippsillal ja maanteel

Ministeeriumi avalduses 1915. aasta Çanakkale sillal; Valminud on 1 raudbetoonviadukt, 2 hüdraulikasilda, 3 alamjooksusilda, 20 möödasõitu, 34 alakäiku ja 205 truubi; 3. aasta Çanakkale silla piires 22 alamteed, 6 möödasõitu, 10 silda, 12 kastisõlme, 3 ristmikku, 3 maanteede teenindusrajatist, 1 maksukogumisjaama, 1915 hoolduse juhtimiskeskus ja 2 raudbetoonist lähenevat viadukti. On teatatud, et jätkub kiirtee reguleerimisalasse kuuluv raudbetoonviadukt.

99 protsenti Euroopa ja Aasia ankruplokkide lavastustest valmis.

Avalduses, milles väideti, et Euroopa ja Aasia ankruplokkide tootmine valmis 99-protsendise kiirusega, „Ehkki põhikaabeltraadi tootmine oli lõpule jõudnud; Traadikimpude tootmine on saavutatud 89 protsenti. Lisaks saavutati tehases lauanõude valmistamise raames 92 protsenti paneeltootmises ja 45 protsenti plokitootmises ”.

Gelibolu teki tekihoidlasse toodi 3 megaplokki

Rõhutati, et tehases valminud 3 megaplokki toodi Gölcük Çimtaşi rajatistest Gelibolu Tabliye hoiualale ja öeldi: „Tekkide transportimisel Türgi lipuga kaetud plokid lõid visuaalse pidupäeva. Catwalki installatsiooni lõppedes paigaldatakse pärast vajalikke ettevalmistusi tekk, mis on megablokk, 48 meetrit pikk, 45 meetrit lai ja kaalub 700 tonni ”.

Tänu "1915 Çanakkale sillale" ületatakse Dardanellid 6 minutiga

Samuti öeldi, et Dardanellide Euroopa ja Aasia külgi ühendava "1915 Çanakkale silla" jalad ületavad 300 meetrit ning sild valmib ja võetakse kasutusele 18. märtsil 2022 ning märgiti, et Dardanellide väina saab tänu sillale ületada 6 minutiga. .

Sellest saab Dardanellide kaelakee

Transpordi- ja taristuministeeriumi avaldus viidi lõpule järgmiselt: „Mõlemal pool 1915. aasta Çanakkale silda, mis selle kasutuselevõtmisel omandab tiitli„ maailma suurim keskmise sildega rippsild ”, asus Seyit Onbaşı 333 meetri kõrguste tornide ülemine osa. Et sümboliseerida kahurikuuli, mille ta Gallipoli sõdade ajal tünni lasi; paigaldatakse kahurikuulidena manused. Torniühendused ja silla elemendid on punase ja valgega, viidates Türgi lipule. "

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid