Tasuta İzmirimi kaart üle 65-aastastele ja puuetega inimestele!

Tasuta Izmiri kaart leina- ja puuetega ühiselamute jaoks
Tasuta Izmiri kaart leina- ja puuetega ühiselamute jaoks

Izmiri pealinna omavalitsus pakub mugavust puuetega inimestele ja üle 65-aastastele, kuna on kohustus sobitada linna ühistranspordis kasutatavate elektrooniliste kaartide HES-koodid. Isiklikud transpordikaardid, mis tuleb koostada pärast Izmirimi kaardi veebisaidil esmakordset taotlemist, antakse jaotuspunktides tasuta.


İzmiri tasuta ühistranspordist kasu saavad üle 65-aastased ja 40-protsendilise või suurema puudega inimeste aruanded; Ta istub sõidukitesse, näidates nende isikutunnistusi või vastava ministeeriumi väljastatud isikutunnistusi. Vastavalt siseministeeriumi välja antud ringkirjale pealkirjaga "Koroonaviiruse puhangu lisameetmed" on kohustuslik määratleda HES-koodid linna ühissõidukites kasutatavate elektrooniliste kaartide jaoks.

Izmiri pealinna omavalitsus alustas 30. oktoobril HES-koodidega esitaja ja isikupärastatud (koos fotoga) Izmirim-kaartide sobitamist; algatas puuetega inimestele ja üle 65-aastastele kodanikele mõeldud projekti, et hankida fotoga Izmirimi kaart ja sobitada nende HES-koodid.

Veebirakendus tervise jaoks

Nende rühmade kodanikud esitavad oma esimesed taotlused, et pandeemia protsessi ajal kaardikeskustes segadust vältida, https://www.izmirimkart.com.tr saab teha alates. Ettevalmistatavad isikupärastatud Izmirimi kaardid antakse tasuta Bostanlı kai ja Fahrettin Altay ülekandekeskuste kaardiüksustest ning Konaki rakenduskeskustest. Kõik kaardiüksused töötavad järgmise kahe nädala jooksul ka laupäeviti ja pühapäeviti.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar