Eriti luksuslike sõidukite müük Ankara Metropolitanis

Ankara liigsete luksusautode müük käib täie hooga
Ankara liigsete luksusautode müük käib täie hooga

Kõik üksused asusid tegutsema pärast seda, kui Ankara pealinna vallavanem Mansur Yavaş alustas jäätmete ja säästude vastu võitlemise perioodi. Kui pealinna omavalitsuse üksustes kasutatavate kallite ja üleliigsete luksusautode müük jätkub täiskiirusel, pakub ANFA peadirektoraat 9. detsembril pakkumismenetluse korras kokku 7 sõidukit, sealhulgas äri- ja luksusautosid. Eeldatakse, et sõidukite müügist teenitakse üle miljoni TL.


Ankara pealinnavalitsus jätkab võitlust jäätmetega, eriti säästule suunatud tavades, aeglustamata.

Varem ostetud ja pealinna omavalitsuse üksustes kasutatud kõrge hinnaga luksusautosid müüakse ükshaaval. ANFA peadirektoraadile korraldatakse 9. detsembril pakkumine 7 äri- ja luksusklassi sõiduki müügiks.

Oodata on rohkem kui 1 miljonit tulu

ANFA peadirektoraat müüb 7 kommerts- ja 2 reisijate luksusautot eraldi oksjonimeetodil esmaspäeval, 7. detsembril 2020 kell 15.00:XNUMX. Pakkumisest tehakse otseülekanne ABB TV-s ja sotsiaalmeedia kontodel.

Pakkumise raames eeldatakse, et 4 2009. aasta ülejäägi, 3 2010. aasta mudeli tarbesõiduki ning 1 2012. ja 1 2018. aasta luksusauto müügist teenitakse üle miljoni TL.

2020. aastal saadi tugiteenuste osakonna korraldatud 3 luksusauto müügist 2 miljonit 101 tuhat TL ja BELKA A.Ş korraldatud 4 luksusauto müügist 2 miljonit 277 tuhat 500 TL.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid