Rahvuskaamera, mille on välja töötanud ASELSAN Marked CATS, National SİHA pildistab MAM-L-iga

Bayraktar tb kodumaine elektro-optiline kaamera pildistab aselsani kassidega
Bayraktar tb kodumaine elektro-optiline kaamera pildistab aselsani kassidega

Türgi riiklik tehnoloogiline läbimurre oli veel üks oluline samm mobilisatsioonis. Baykari poolt riiklikult ja ainulaadselt välja töötatud Bayraktar TB2 SİHA (relvastatud mehitamata õhusõiduk) sooritas edukalt oma esimese proovilaskmise Aselsani väljatöötatud elektro-optilise luure-, seire- ja sihtimissüsteemiga CATS.

Bayraktar TB2, CATS ja MAM-L


Türgi riiklik sihai TB2 Bayraktar, käimasolev integreerimistöö Aselsan CATS elektro-optiline luure-, seire- ja sihtimissüsteem, viskas eile alla olulisele testile. Baykari lennu- ja väljaõppekeskusest õhku tõusnud Roketsani välja töötatud elutu laskemoon MAM-L (Mini Intelligent Ammunition) tiibadel, tulistas Bayraktar TB2 edukalt riikliku kaamerasüsteemi CATS lasersihtimisega.

Kauglask lasersihtimisega

MAM-L, mille laseriotsija on vallandatud Bayraktar TB2-st, tabas Sarose lahe Targeti saarele pandud sihtmärki CATS-i poolt tehtud lasermärgistusega kõrgel ja kaugel. Testlendude raames testiti CATS-i funktsioone kiirete sihtmärkide lukustamisel ja jälgimisel. Riiklik kaamerasüsteem läbis edukalt kõik testid. CATS-i kasutajaliideses on ka teade "National Technology Move".

Aselsani, Baykari ja Roketsani võimuliit!

Baykari tehniline juht Selçuk Bayraktar ja Aselsani esimees ja peadirektor prof. Dr. Kohal oli ka Haluk Görgün. Selle eesmärk on lühikese aja jooksul viia lõpule Türgi kaitsetööstuse oluliste ettevõtete Aselsani, Baykari ja Roketsani koostöös läbi viidud integratsiooniuuringud.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid