Laiendage Eskişehiri ühistranspordi HEPP-koodide ajaloo tugiliini

Eskisehiris on saabunud ühistranspordis konto koodiga kuupäevaga pikendatud tugiliin
Eskisehiris on saabunud ühistranspordis konto koodiga kuupäevaga pikendatud tugiliin

Teatades, et HES koodeks muutub trammidel ja bussidel alates 20. novembrist juhtumite arvu suurenemise tõttu kohustuslikuks, teatas pealinna omavalitsus, et perioodi on pikendatud 5. detsembrini, et kodanikud ei kannataks. Pealinna omavalitsuse ametnikud väitsid, et tugipunkte ei teenita pärast 20. novembrit ning kodanikud saavad 23. novembrist alates tööajal ALO 153 helistada ja saada toetust HES-koodeksi vastavusse viimiseks.


Kodanikud Eskişehiris, nagu igas linnas enne ühistranspordi Hesi koodeksiperioodi, mis on üks viiruse leviku tõkestamise meetmetest ja mis algab kõigis linnades, määravad oma Eskarti jaoks koodid. Pealinna omavalitsus, kes peatas Esbilet'i müügi alates 5. novembrist ja tuletas kodanikele meelde, et Hesi koodeksi periood algab 20. novembril, teatas, et perioodi pikendati 5. detsembrini, eriti selleks, et vältida nädalavahetusel KPSS-ist tuleneda võivaid kaebusi. Märkides, et need, kes ei tee Eskarti sobitamist pärast 5. detsembrit, ei saa ühistransporti kasutada, teatasid võimuesindajad, et kõik kodanikud peaksid ühistranspordis ühistransporti minema oma isikupärastatud Eskartıga, et minimeerida epideemiate ohtu ühistranspordis.

Nentides, et 11 tugipunkti teenivad kodanikud, kes ei saa veebipõhist sobitamist teha, kuid need punktid ei toimi pärast 20. novembrit, et vältida kontakti, teatasid ametnikud, et kodanikud saavad ALO 23 kaudu tööajal 153. novembrist tööajal tuge saada.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid