Hooajalised ettevalmistused jätkuvad Yedikuyulari suusakeskuses

Hooajalised ettevalmistused jätkuvad Yedikuyulari suusakuurordis
Hooajalised ettevalmistused jätkuvad Yedikuyulari suusakuurordis

Linnapea Güngör märkis, et teede laiendamine, bedesteni ja bangalo majade tööd Yedikuyulari piirkonnas jätkuvad kiiresti ja ütles: "Soovin oma tööd Yedikuyulari suusakeskuses, mis on meie linna ja piirkonna oluline talvine turismikeskus," ütles ta.


Kahramanmaraşi pealinna omavalitsuse linnapea Hayrettin Güngör teatas, et hooaja ettevalmistused jätkuvad Yedikuyulari suusakeskuses katkematult. Teadusosakonna tehtud tööga on lõpule viidud piirkonda jõudvate arterite laiendamine ja bedesteni ehitamine suusakeskuse asukohas. Esimees Güngör ütles: „Teeme piirkonnas palavikulist tööd. Meie meeskonnad jätkavad intensiivselt hooaja ettevalmistusi “.

Bedesteni ja bangalo majad

Linnapea Güngör teatas, et lisaks teede laiendamisele ja bedesteni ehitamisele pakutakse piirkonnas esmakordselt majutusteenuseid ja ütles: „Meie kohalikud laiendustööd jätkuvad arteril, mis tagab juurdepääsu meie Yedikuyulari suusakeskusele. Samuti ehitame piirkonda kaetud basaari, kuhu eelmisel aastal tellimused tõid müügimajad. Selles töös oleme jõudnud lõpule. Esmakordselt pakume sel aastal külastajatele majutust meie suusakeskuses. Oleme oma joogivee ja kanalisatsiooni infrastruktuuri välja ehitanud. Kiiresti on lõpule jõudmas ka 25 suvemaja ehitus ”.

Tehakse ka metsaistutust

Näidates, et nad on ka piirkonnas metsaistutamist alustanud, ütles Güngör: „Meie meeskonnad istutavad jätkuvalt 100 kadakapuud meie Yedikuyulari suusakeskusesse. Loodan, et sel aastal tõstame oma Yedikuyulari suusakeskuse standardeid bedesteni ja bangalo majadega. "Soovin palju õnne meie tööle Yedikuyulari suusakeskuses, mis on meie linna ja piirkonna oluline talvine turismikeskus."


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid