Kuulutatakse välja Istanbuli väljaku kujundusvõistluste võitjad

Istanbuli väljaku kujunduskonkursi võitjad kuulutatakse välja
Istanbuli väljaku kujunduskonkursi võitjad kuulutatakse välja

Auhinnad leiavad omanikud väljaku kujunduskonkursil, mille korraldavad IMM ja Istanbuli planeerimisagentuur (IPA). Taksimi, Bakırköy väljaku ja Salacaki rannajoonise kujundamise konkursi võitjad kuulutatakse välja tseremoonial, millest võtab osa IMMi president Ekrem İmamoğlu 26. novembril.


Istanbuli pealinna omavalitsus (IMM), mille eesmärk on linna väljakute kujundamine teemal "Istanbul saab oma avalikke ruume", korraldas Taksimi, Bakırköy väljakute ja Salacaki ranniku kujunduse konkursi. Istanbuli planeerimisagentuuri ja IMMi kultuuripärandi osakonna koostöös korraldatud ideekonkursi abil on väljakute eesmärk olla hingav, elav, rahulik ja turvaline koht.

Taksim Urban Design, Bakırköy Cumhuriyet Square ja Salacak Urban Design võistlustel osales kokku 233 võistkonda. Istanbuli elanike suure huvi pälvinud kõigi kolme võistluse avalikul hääletusel hääletas 352 tuhat 784 inimest.

Ekspertžürii liikmete hinnatud väljaku kujundusprojektide võitjad kuulutatakse avalikkusele välja tseremoonial, millel osaleb IMMi president Ekrem İmamoğlu 26. novembril.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid