Käivitusvalmis kättetoimetamine algas Uzunderes teise etapi ulatuses

Käivitusvalmis kättetoimetamine on alanud Uzundundé teise etapi raames
Käivitusvalmis kättetoimetamine on alanud Uzundundé teise etapi raames

Jätkates linnade ümberkujundamist 100% kokkuleppe ja kohapealse ümberkujundamise põhimõtetega, on İzmiri pealinnavalitsus hakanud loovutama 436 maja ja 40 töökohta, mis on valminud Uzundere teise etapi raames. Rõhutades, et maavärina reaalsus tuletas taas meelde linnade ümberkujundamise tähtsust, soovis linnapea Tunç Soyer võtmete saanud abisaajatele õnnelikku elu uutes kodudes.


Izmiri pealinna omavalitsus, mis jätkab linnade ümberkujundamist linnas toodetud väärtuse õiglasel jagamisel põhineva mõistmisega, hakkas Uzunderes teise etapi raames ehitatud elukohti ja töökohti loovutama nende õigusjärgsetele omanikele. 2018 elukoha ja 67 töökoha omanikud, kelle ehitamist alustati 436. aastal 40 tuhande ruutmeetri suurusel ehitusalal, võtavad Metropolitan omavalitsusega sõlmitud lepingu eest vastu oma aktid ja võtmed.

İzmiri pealinna omavalitsusüksus Uzundere oli esimese etapi raames lõpetanud 308 elukoha ja 33 töökoha ehitamise ning andnud need üle nende õigustatud omanikele. Metropolitan jätkab ehitustööde ettevalmistamist Uzunderes teistes etappides, kus saavutatakse kompromiss.

İzmiri metropoliitlinnapea Tunç Soyer soovis õnne kõigile kodanikele, kes said oma võtmed uues kodus ja töökohal, ning ütles: „30. oktoobril kogetud maavärin tuletas meile veel kord meelde linnade ümberkujundamise tähtsust. Kohaliku omavalitsusena peame tagama, et kõik meie kaaskodanikud elaksid kindlates ja turvalistes elukohtades ning kavandatavate elamurajoonide loomisel. ” Linnade ümberkujundamise edukas elluviimine Türgis İzmiri pealinna omavalitsuses, mille viis läbi president Soyerit väljendanud president, "keegi elas naabruskonnas kokkulepitud sajaprotsendiliselt üle lõhkumata ja me rakendame ümberkujundamist. Seni Usunderes ja Örnekköys rakendatud tavad on pannud meie kodanikud meid usaldama. Meie kodanikud teavad, et nende koostöö Izmiri pealinna omavalitsusega ei pane neid kannatama. Nüüd alustasime ümberkujundamist Ege Mahallesis. "Meie eesmärk on viia kõik linna probleemsed elamurajoonid tervisliku linnainfrastruktuuri ja turvalise eluaseme juurde, kolides inimeste juurde."

Tänu Metropolitanile

Uzundere teises etapis said esimesed perekonnad oma võtmed kätte İsmet ja Münire Tunçel. Teatades, et nad on Uzunderes elanud 28 aastat, ütles İsmet Tunçel: „Elasime siin varem slummis. Ehitasime oma jõududega kahekorruselise maja. İzmiri pealinna omavalitsus astus sisse ja alustas selles piirkonnas linnade ümberkujundamise uuringut. Sel moel liigume uude maavärinakindlasse hoonesse. Oleme väga rahul. Täname väga pealinna omavalitsust ”.
Öeldes, et nende majast pole üldse puudust ja see meeldib neile väga, ütles Münire Tunçel: „Meil on väga hea meel oma maja vastu võtta. Meil oli siin kolm korterit. Ülejäänud kaks korterit kinkisime oma kahele tütrele. Tänan teid väga ".

Remonti saab teha galeriisüsteemiga asfalti kaevamata

Kuna Uzundere linnade ümberkujundamis- ja arenduspiirkonnas on väljaehitatud infrastruktuurigaleriisüsteem, kogutakse maa-alusesse galeriisse reovesi, joogivesi, vihmavesi, elekter ja andmeliinid. Seega võib mis tahes rikke korral kõik probleemid parandada galeriisse sisenedes, asfalti kaevamata ja katteid halvendamata. Infrastruktuuri tunnelisüsteemiga tehakse süsteemis kõik vajalikud sekkumised ning keskkonda ei häirita ja liiklus ei häiri. See mudel integreeritakse teistesse linnade ümberkujundamise piirkondadesse.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid