Kadunud asjad toimetatakse nende omanikele e-valitsuse kaudu

Kadunud esemed toimetatakse riigilt nende omanikele
Kadunud esemed toimetatakse riigilt nende omanikele

IMM läheb üle ühistranspordis unustatud esemete omanikele toimetamise uuele süsteemile. Esemed, millel on identiteediteave, toimetatakse omanikele e-valitsuse süsteemi kaudu teatise ja SMS-i teel. Reisijad, kelle asjad on kadunud, saavad süsteemi kaudu kandideerida. Tehti kindlaks, et Istanbuli elanikud kaotasid enamasti oma isiklikud asjad nagu Istanbuli kaart ja isikutunnistus.


Istanbuli bussis, metroos, metroos, trammis ning peatustes ja jaamades unustatud esemed registreerivad ametnikud ja viivad Karaköys IETT tunneli hoones kadunud kontorisse.

Esemed tarnitakse nende omanikele siin. Saamata asju hoitakse siin mõnda aega ja kui nende omanikke ei avalikustata, müüakse need pakkumismenetluse teel. Osa rõiva- ja kirjatarbeid annetatakse heategevusorganisatsioonidele.

Enamasti unustatud identiteedid

Istanbuli suurlinna omavalitsusega (IMM) seotud ühissõidukitest leitud kaupades luuakse kirje kaartide abil. Eelmisel aastal leiti sõidukitest ja peatustest 50 tuhat Istanbuli kaarti ja 12 tuhat isikutunnistust, näiteks passid, litsentsid ja isikutunnistused. 18 protsenti leitud kaartidest toodi kokku nende omanikega. Ülejäänud saadeti asutustele, kes kaardi välja andsid.

IMETi üks sidusettevõtteid IETT peadirektoraat on lõpetanud töö kõigi nende tagasisaatmis- ja kättetoimetamisprotsesside parandamiseks, mis põhjustavad aega ja töö raiskamist. Uues süsteemis sisestatakse kadunud TR-numbritega esemed e-valitsuse süsteemi CRM-nimelise tarkvaraga. Kodanikke teavitatakse sellest automaatselt e-valitsuse teatiste ja SMS-ide kaudu.

E-TAOTLUST SAAB TEHA KA

Seega reisijad, nende asjad, identiteet jne. on võimalus saada oma kahjum lühikese aja jooksul. Istambullased saavad kaotatud vara taotlusi esitada ka e-valitsuse süsteemi kaudu. Need rakendused satuvad automaatselt IETT süsteemi ja asjad viiakse nende omanikega kokku.

Oma eseme kaotanud reisijad alates esmaspäevast, 30. novembrist https://www.turkiye.gov.tr/iett-kayip-esya-bildirimi saab kaotatud vara taotlusi esitada aadressilt.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid