Kayseri raudteesüsteemi liinide pikkus ulatub 48 kilomeetrini

Kayseri raudteesüsteemi liinide pikkus ulatub kilomeetriteni
Kayseri raudteesüsteemi liinide pikkus ulatub kilomeetriteni

Linnapea Büyükkılıç teatas, et raudteesüsteemi liinid jõuavad 30 kilomeetrini koos Belsin Anafartalari, mille vundament pannakse laupäeval, ja Talas Anayurti liini valmimisega, millele antakse pakkumine 48. detsembril.


Kayseri pealinna omavalitsuse linnapea dr. Memduh Büyükkılıç ütles, et nad panevad aluse trammiliinile, mis ulatub Belsinist linnadevahelise bussiterminali, Kayseri linnahaigla, Nuh Naci Yazgani ülikooli ning Mobilyakenti ja YHT jaama suunas transpordi- ja taristuministri Adil Karaismailoğlu osalusel.

Teatades, et nad jätkavad oma tööd täie hooga, et suurendada transpordi mugavust, tegi pealinna vallavanem dr. Memduh Büyükkılıç ütles: „Me peaaegu kudume oma linna raudvõrkudega. Püüame kiiremat, mugavamat ja ohutumat transporti. Lisame olemasolevatele raudteesüsteemi liinidele uusi, mis ulatuvad organiseeritud tööstusvööndist Ildemi ja Talaseni. Hea meelega paneme homme aluse Belsini raudteesüsteemi liinile. Asjaolu, et korraldame Talas Anayurti liini hanke 30. detsembril, suurendab meie õnne veel kord. ”

Andes teavet umbes 7-kilomeetrise trammiliini kohta, ütles linnapea Büyükkılıç: „Belsini liin integreerib Anafartalari raudteesüsteemi peatuses ja põhjaosa, linnadevahelise bussiterminali, Kayseri linnahaigla, Nuh Naci Yazgani ülikooli, Mobilyakenti ja kiirraudteejaama olemasoleva raudteesüsteemi. See ulatub suunas. Ligikaudu 7 kilomeetri pikkune liin vastab suures osas ühistranspordi nõudmistele linna põhja-lõuna teljel. Tahaksin tänada hr presidenti toetuse eest ja kõiki meie ministreid transpordi- ja taristuministri ees. ”

Tänu projektile, mille murranguline tseremoonia toimub laupäeval, kohtuvad trammiga linnadevaheline bussiterminal, Kayseri linnahaigla, Nuh Naci Yazgani ülikool ja Mobilyacılar Site. Ligikaudu 6 kilomeetri pikkuse Talas Anayurti liini hange peetakse 30. detsembril. Raudteesüsteem, mis on Kayseris 35 kilomeetrit, jõuab Belsin Anafartalari ja Talas Anayurti projektide tellimisel 48 kilomeetrini.

Belsini Anafartalari trammiliin
Belsini Anafartalari trammiliin

 


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid