Halkalı Kiire raudteeliiniga Kapıkule vahel väheneb see 4 tunnilt 1 tunnile 20 minutile

Ringi ja Kapikule vahelise kiire raudteeliiniga väheneb see tundide kaupa.
Ringi ja Kapikule vahelise kiire raudteeliiniga väheneb see tundide kaupa.

Karaismailoğlu ütles: „Tekirdaği läbib 8 kilomeetrit kiirraudteeliinist, mille projekti maksumus on 44 miljardit eurot. Halkalı- Reisijate sõiduaeg Kapıkule (Edirne) vahel väheneb 4 tunnilt 1 tunnile 20 minutile ”.


Hayrabolu-Tekirdağ tee 1. etapi avatseremoonial osales transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu. Meenutades, et nad on 18 aasta jooksul investeerinud Tekirdaği transpordi- ja sidetaristusse umbes 6 miljardit 862 miljonit liiri, ütles Karaismailoğlu: "Hayrabolu-Kandamışi vahelise 1 kilomeetri pikkuse lõigu, mis on Hayrabolu Tekirdağ tee esimene etapp, kogukulu on 13 miljonit TL".

"13-kilomeetrise lõigu kogumaksumus on 166 miljonit liiri"

Minister Karaismailoğlu tuletas meelde, et nad investeerisid 18 aasta jooksul Tekirdaği transpordi- ja sidetaristusse umbes 6 miljardit 862 miljonit liiri. Hayrabolu-Kandamışi, Hayrabolu Tekirdaği maantee 1. etapi vahelise 13-kilomeetrise lõigu avatseremoonial ütles Karaismailoğlu: "Tekirdaği transport, mis asub rahvusvahelisel maanteel, mis ühendab meie riiki Euroopaga Hayrabolu-Tekirdaği teega, tagatakse kõrgetasemeline teedevõrk. . Projekt hõlmab 19 ristmikku, 4 silda ja 1 viadukti, 5 alamteed ja 116 hüdraulilist kunstkonstruktsiooni. Selle 13-kilomeetrise lõigu kogumaksumus on 166 miljonit Türgi liiri ”.

 "Kapıkule on juurdepääs lihtsam"

Minister Karaismailoğlu teatas, et projekti lõpuleviimisega on Tekirdaği sadama ja piirkonna tööstuspiirkondade juurdepääs Kapıkule hõlpsam ning ütles: „Kaubanduse maht piirkonnas suureneb ja Tekirdaği provints saab sotsiaalmajanduslikku kasu. Liiklejatele tagatakse turvalisem transport. Reisimisaeg piirkonnas lüheneb ja sõidukite heitgaasid vähenevad. Lisaks aitab see kaasa rahvamajandusele, säästes hooldus- ja tegevuskuludelt ning vähendades kütuse- ja amortisatsioonikulusid.

 "Luuakse uus alternatiiv Bosporuse ristmikule"

Minister Karaismailoğlu jätkas oma selgitusi järgmiselt: „101 km pikkune Malkara Çanakkale kiirtee on väga oluline projekt, mis ühendab meie riigi Euroopa külje Çanakkale'i kaudu Põhja-Egeusega. See on väga oluline mitte ainult Tekirdaği, vaid ka kogu Marmara piirkonna ja meie riigi jaoks. Malkara-Çanakkale kiirtee ja 1915. aasta Çanakkale sillaga luuakse uus alternatiiv Bosporuse ristmikule maanteeliiklusele, mis pöördub Egeuse ja Kesk-Anatoolia, Adana-Konya telje ning Vahemere lääneosa piirkondade lääne poole üle Euroopa ja Traakia. "

"HalkalıReisijate reisi aega Kapıkule (Edirne) vahel vähendatakse 4 tunnilt 1 tunnile 20 minutile.

„Projekti maksumusega 8 miljardit rajatakse 229 kilomeetrit kiirraudteeliini, mis vedab nii kaupa kui ka reisijaid. Projekti lõpuleviimisega; Halkalı- reisijate sõiduaeg Kapıkule (Edirne) vahel 4 tunnist 1 tunnini 20 minutini; kaubaveo aega lühendatakse 6 tunnilt 30 minutilt 2 tunnile 20 minutile. Olemasolevat liini läbilaskevõimet suurendatakse 4 korda. Sellest projektist läbib Tekirdaği 44 kilomeetrit ja selle projekti raames ÇerkezköyUued reisijaamad ja uued kaubajaamad rajatakse aastal. "

Pärast Hayrabolu-Tekirdağ tee 1. etapi avatseremoonia kõnesid toimus palvetega lindilõikamine. Hiljem tegi minister Karaismailoğlu koos Türgi Suure Rahvusassamblee esimehe Mustafa Şentopiga proovisõidu.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid