Kontaktivaba makserakendus algas İSPARKis

Kontaktivaba maksetaotlus algas isparkis
Kontaktivaba maksetaotlus algas isparkis

İSPARK on lisanud oma krediitkaardile ja Istanbulkarti maksevõimalusele uue võimaluse, mida ta hiljuti alustas oma avatud, mitmekorruselistes ja maanteede parklates. Autojuhid saavad kontaktivaba maksega teha kiireid, lihtsaid ja turvalisi tehinguid kõikides ISPARKides.


Istanbuli pealinna omavalitsuse (IMM) presidendi Ekrem İmamoğlu algatatud targa linna rakendused jätkuvad kiiresti ja püsivalt lahendusteks transpordiprobleemidele ja liiklusummikutele Istanbulis. Rakendades projekte, mis aitavad kaasa linnaliiklusele igas transpordi etapis, võtab IMM kasutusele ka digitaalsed rakendused, mis hõlbustavad kodanike elu.

ISPARKIS ALUSTATI KONTAKTIVAID MAKSETEID

ISPARKis on rakendatud uus lahendus, mis välistab probleemide "Müntide otsimine" ja "Raha ootamine". Parkimistasusid saab maksta "Kontaktivaba makse" abil, mis pakub kiireid ja mugavaid makseõigusi. Piisab sellest, kui parkimiskoha töötajad lasevad POS-seadmetel skannida kontaktivaba maksefunktsiooniga krediitkaarte.

Selgitades, et nad alustasid digitaalset ümberkujundamist, et luua IMMi eestvedamisel kvaliteetne ja usaldusväärsem struktuur, ütles İSPARKi peadirektor Derya Atacan: „Oleme oma ärivaldkondades hakanud aktiveerima maksetehnoloogiatega digitaalsüsteemide pakutavaid võimalusi. Kontaktivaba krediitkaardimakse pakub autojuhtidele kiiret, turvalist ja praktilist meetodit. Jätkame üleminekut tehnoloogilistele uuendustele, et suurendada oma kodanike rahulolu ”.

Tänu kiiret ja turvalist makset võimaldavale kontaktivabale tehnoloogiale saab parkimistasu maksta kõigi krediitkaartidega ilma parooli sisestamata ja aega raiskamata.

SÕIDUKI SABA KONTAKTIVA LAHENDUS PARKIMISES

Kodanike poolt laialdaselt kasutatavates parklates kaotatakse sularahamakse nõue, mis põhjustab sõidukijärjekordade tekkimise eriti väljumispunktides. Parkimistasu, mida saab maksta Istanbulkarti ja krediitkaartidega, saab nüüd tasuda sekunditeta ilma kontaktita.

Tava, mis vähendab palgakabiinide intensiivsust õhtutundidel ja nädalavahetustel parklates, mida kasutavad tuhanded juhid iga päev; See säästab nii autojuhtide aega kui ka kiirendab kassaprotsesse.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid