Kuulutatud Çiğli trammipakkumise võitja

Kuulutatud on trollihanke võitnud ettevõte
Kuulutatud on trollihanke võitnud ettevõte

İzmiri pealinna omavalitsuse raudteesüsteemide osakonna korraldatud Çiğli trammide ehituse konkurss on lõppenud. Kõige soodsam pakkumine on Nurol İnş. Tic. A.S. firma võitis hanke. Kui 10 päeva jooksul pole vastuväiteid, kutsutakse ettevõte lepingule alla kirjutama.


Ka Izmiri pealinna omavalitsuse raudteetranspordivõrk on ring Karşıyaka Konkurss Çiğli trammitee ehitamiseks, mille ta avas Çiğli vahel, on lõppenud. 5 eelkvalifitseeritud ettevõttest kuus esitasid pakkumise pakkumisel, mis toimus 17. novembril IZSU peadirektoraadi nõupidamiste ruumis ja tegi otseülekande Metropolitan valla veebisaidil. Pakkumiskomisjoni hindamise tulemusena; Nurol İnş, kes tegi kõige soodsama pakkumise 6 miljoni 414 tuhande 182 TL-ga. Tic. A.S. Ettevõte võitis hanke. Paremuselt teine ​​pakkumine, 814 miljoni 439 tuhande TL-ga, Yapı Merkezi İnş. ja San. A.S. andis firma.

Kuidas protsess töötab?

Pakkujaid teavitati lõplikust pakkumisotsusest. Kui 10 päeva jooksul alates otsusest teatamisest ja pärast esialgse finantskontrolli läbivaatamist vastuväiteid ei ole, kutsutakse Nuroli firmat lepingule alla kirjutama. Kui selle ettevõttega ei saa lepingut sõlmida, saadetakse kutse ettevõttele Yapı Merkezi, kes tegi parima pakkumise.

Saab valmis kahe aasta pärast

Eeldatakse, et Çiğli trammitee ehitustööd algavad enne aasta algust ja peaksid lõppema kahe aasta pärast. Karşıyaka Trammi jätkuks olev Çiğli tramm on 11 kilomeetrit pikk ja koosneb 14 jaamast. Karşıyaka Cevreyolu jaamast algav liin ühendatakse ühendussillaga Çiğli İstasyonaltı Mahallesiga.

Sild, jalakäijate ja jalgrattateed

Ligikaudu 500 meetri pikkune ühendussild kulgeb üle ringtee. Sillale tulevad ka jalakäijate- ja jalgrattateed. Suurem osa marsruudist on kavandatud topeltjoontena, läbides olemasolevate tänavate ja teede keskmist keskosa. Uus rida; İZBAN Çiğli jaam teenindab Çiğli piirkondlikku koolitushaiglat, Ata Industry'i, Katip Çelebi ülikooli ja Atatürki organiseeritud tööstustsooni.

Teiste ettevõtete pakkumised

Çiğli Tamvay liini ehitustöödele pakkumisi teinud teiste ettevõtete nimed ja pakkumised on järgmised:

  1. KIEV METROBUD A.Ş. - BARANKAYA miinused Haf. Taah. Akryt Mad. Toidutööstus. Tic. A.S. Äripartnerlus / 481.307.978,00 TL
  2. GÜLERAK Ağır San. Const. Taah. A.S. / Proovige 538.412.951,58 XNUMX XNUMX
  3. DILLINGHAM Ehitus Int. Inc - ÖZKA İnş. A.S. Ühisettevõte / 609.876.868,53 XNUMX XNUMX TL
  4. DOĞUŞ İnş. Tic. A.S. / 633.730.000,00 XNUMX XNUMX TL
Cigli trammikaart
Cigli trammikaart

sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid