Liiklus leevendab Konya ristmike korraldust

Liiklust leevendab Konya ristmike korraldamine
Liiklust leevendab Konya ristmike korraldamine

Konya pealinna omavalitsus jätkab korrastustöid tiheda liiklusega ristmikel.


Konya metropoli vallavanem Uğur İbrahim Altay teatas, et nad tegid mõningaid töid tundidel, mil eriloaga väljaminek oli piiratud, et mitte elu negatiivselt mõjutada, ning ütlesid, et nende eesmärk on muuta Konya liiklus sujuvamaks vastuvõetud määrustega.

Selles kontekstis tõdes linnapea Altay, et Beşyoli ristmikul, mis on linnaliikluse üks tihedaimaid kohti, lõpetati nädalavahetusel lisarada ja korrastustööd: „Korraldasime 16 ristmikku, mõjutamata liiklust liikumiskeelu ajal. Oma tööga Beşyol Junctionis soovime pakkuda suurt mugavust väikeste puudutustega. Tänan meie naabruskonna elanikke mõistva suhtumise eest. kasutas väljendeid.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid