Mälestame Mustafa Kemal Atatürki tema surma 82. aastapäeval halastuse ja tänuga

mälestame armu ja tänuga mustafa kemal ataturku
mälestame armu ja tänuga mustafa kemal ataturku

Tema surma 82. aastapäeval mälestame halastuse ja tänuga suurt juhti Mustafa Kemal Atatürki, kes pühendas oma elu sellele riigile, töötas kogu elu Türgi rahva heaks ja nimetati maailma juhtivate juhtide ja komandöride hulka.


Atatürk, kes rajas tänapäevaks päritud raudteeliinid, ehitatuna ajapuudusega pärast meie rahvuslikku võitlust, natsionaliseeris Osmanite perioodil ehitatud ja välismaalastele kuulunud raudteeliinid: "Raudtee on riigi tähtsam ohutusrelv kui relv." Ta näitas raudteele omistatud tähtsust.

Selle moto põhjal töötame 11 tundi ööpäevas, 7 päeva nädalas, et viia see esivanemate poolt meile usaldatud pärand paremate ja kaugemate, enam kui 24 tuhande TCDD Transpordi perekonna liikmeteni. YHT meie kodanikud ning pakkudes mugavat ja ohutut reisi meie lähirongis, vedades oma koormat Türgit, teame oma kõige olulisemat ülesannet.

10. novembril meenutame tänutundega ja halastusega veel kord oma vabariigi asutajat Gazi Mustafa Kemal Atatürki ja kõiki meie Vabadussõja kangelasi, kõiki meie pühakuid, veterane ja kõiki esivanemaid.

Kamuran YAZICI

TCDD Transport Inc. peadirektor


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid