Ohutus- ja julgeolekukoostöö TCDD ja ITU vahel

Ohutus ja turvalisus tcdd ja itu vahel
Ohutus ja turvalisus tcdd ja itu vahel

TCDD peadirektor Ali Ihsan ja ITU rektor 13.11.2020 Istanbulis Ismail Koyuncu allkirjastati Istanbuli tehnikaülikool koos Türgi Vabariigi riigiraudteede peakorteriga koolituse, nõustamise ja teaduskoostöö protokollis.


Selle protokolli kohaselt on see tohutu ulatuslik raudteede ohutuse ja turvalisuse leping; Tehakse tehnoloogilist ja teaduslikku koostööd, et julgustada ja arendada vastastikust koostööd ja ühist arusaamist ITU ja TCDD vahel, aidata kaasa TCDD töötajate väljaõppele ja spetsialiseerumisele ning rajada raudteeohutuse ja -turvalisuse (UY-GAR) keskus.

Protokolli allkirjastamise tseremoonial viibisid TCDD peadirektori asetäitja Metin Akbaş ja ITU ametnikud.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid