Reisijate transport lennuki mugavusega Çardaki lennujaama

Reisijate transport Cardaki lennujaama mugavalt lennukiga
Reisijate transport Cardaki lennujaama mugavalt lennukiga

Denizli suurlinna omavalitsus, mis teostab reisijateveo Denizli kesklinna ja Çardaki lennujaama vahel, on kodanike intensiivsel nõudmisel käivitanud nii tavalise reisijateveo kui ka isikliku transporditeenuse. VIP-teenuse abil võetakse reisijad peale nende aadressidelt ja toimetatakse lennujaama ning lennujaamast nende aadressidele.


Denizli pealinna omavalitsus, kes on hiljuti osutanud transporditeenust Çardaki lennujaama, eesmärgiga hõlbustada lennujaama transportimist, tõhustada reisijate kandevõimet ja suurendada kodanike rahulolu, suurendab iga päev oma teenuse kvaliteeti. Selles kontekstis alustas Denizli suurlinna omavalitsus, mis laiendas oma transpordiparki kodanike intensiivse nõudmise tõttu, kesklinna-Çardaki lennujaama, Çardaki lennujaama-kesklinna vahel eratransporditeenust. Isikupärase teeninduse abil võetakse kodanikud peale nende aadressidelt ja transporditakse Çardaki lennujaama ja Çardaki lennujaamast nende aadressidele. Denizli pealinnavalitsus osutab 8 + 1 inimesele spetsiaalselt välja töötatud väikebussidega isiklikke transporditeenuseid.

Kohtumine on vajalik 24 tundi ette

Kodanikud, kes soovivad kasutada Denizli pealinna omavalitsuse isiklikku transporditeenust, mis jõuab jätkuvalt turvaliste, mugavate ja hügieeniliste sõidukitega Çardaki lennujaama, peavad selle broneerima 24 tundi ette. Öeldi, et teavet kõnealuste eriteenuste ja broneeringute kohta saab telefoniliinidelt telefonil 0 (258) 244 00 44.

Tavateenused jätkuvad

Seevastu Denizli suurlinna omavalitsus, kes jätkab erinevate sõidukitüüpidega reisijate vedu kesklinna-Çardaki lennujaama, Çardaki lennujaama ja kesklinna vahel, teatas, et süstikud väljuvad jätkuvalt vanast raamatukogust İstiklali tänaval ja Denizli pealinna omavalitsuse bussiterminalist nagu tavaliselt. .

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid