Sivase teaduse ja tehnika ülikooli ja HAVELSANi koostöö

Sivase teadus- ja tehnoloogiaülikooli ning Havelsani koostöö
Sivase teadus- ja tehnoloogiaülikooli ning Havelsani koostöö

Sivase teaduse ja tehnika ülikool jätkab koostöö loomist ja arendamist vastavalt kaitsetööstuse valdkonnale spetsialiseerumise eesmärgile. Selles kontekstis leidis HAVELSANis toimunud allkirjastamise tseremoonial peadirektor dr. Mehmet Akif NACAR ja rektor prof. Dr. Mehmet KUL sõlmis hea tahte lepingu.


Olles allkirjastanud koostööprotokollid selliste oluliste kaitsetööstuse organisatsioonidega nagu TÜBİTAK UZAY, TÜBİTAK SAGE, TÜBİTAK BİLGEM, TÜBİTAK MAM ja TUSAŞ, allkirjastas ülikool lõpuks HAVELSAN-iga protokolli, mis töötati välja kodumaiste ja riiklike rajatistega. Selles kontekstis kavatseb ta töötada paljudes projektivaldkondades, määrates kindlaks koostöö tegemise võimalused ja meetodid, et uurida koos töötamise võimalusi ja jätkata tehtavat tööd.

Selle kokkuleppega saavad akadeemilised töötajad ja üliõpilased võimaluse osaleda projektides, mis arendatakse kodumaise ja riigikaitse tööstuse varustuse jaoks. Lisaks saavad õpilased osaleda väljatöötatud projektides, osaleda sealsetes teadus- ja arendustegevuse uuringutes ning neil on võimalus praktikale minna. Seega saab hariduses, teadusuuringutes, projektides ja tootmises teha olulisi samme. Kasutades HAVELSANi kogemusi vastavalt spetsialiseerumiseesmärkidele ülikoolide kaitsetööstuse valdkonnas; Ta kavatseb viia läbi teadus- ja arendustegevust, mis võiks HAVELSANile koos olla kasulik.

Sivase teadus- ja tehnikaülikooli rektor. Dr. Mehmet KUL teatas, et jätkab koostööprotokollide allkirjastamist, et osaleda ja anda oma panus vastavalt meie riigi sise- ja riigikaitsetööstuse eesmärgile tehtud töödesse.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid