Tarbesõidukite talverehvide kohustus algab 1. detsembril

Kommertssõidukite talverehvide nõue algab detsembris
Kommertssõidukite talverehvide nõue algab detsembris

Talvise hooaja saabudes langevad temperatuuriväärtused alla nulli, mis toob endaga kaasa perioodi, mis peaks olema sõidukite osas palju ettevaatlikum. Sellega seoses algab tarbesõidukite talverehvide kohustus teisipäeval, 1. detsembril.

TALVINÕUDED


Kui külmade ilmadega suureneb jäätumise oht teedel, suureneb oht lumesajuga veelgi. Kuigi tsiviil- või tarbesõidukite talihooldus on ühiskonna igale osale hädavajalik, on teine ​​oluline küsimus talverehvid. Siseministeeriumi katastroofide ja hädaolukordade ohjamise presidendi “AFAD” ja provintsi administratsiooni peadirektoraadi 10.11.2020. Aasta talvemeetmete ringkirja raames kogunes Kocaeli provintsikatastroofide ja hädaolukordade koordineerimise nõukogu, kes võttis vastu rea ettevaatusabinõusid.

ALGAB 1. DETSEMBER PÄEV

Vastavalt juhatuse otsustele; Alates 1. detsembrist 2020 peavad kommertssõidukid (igat tüüpi kommertsveokid, takso, väikebussid, väikebussid, bussid ja teenindussõidukid) kogu Kocaelis kasutama talverehve. Kocaeli pealinna omavalitsuse transpordiministeeriumi avalduses on kohustuslik kasutada kõigis tsiviil- ja tarbesõidukites ka abivahendeid nagu ketid, puksiirköied, kiilud ja väikesed lumelabidad.

FINANTS- JA HALDUSKARISTUS

Meie kodanikud peavad olema vastuvõetud otsuste suhtes tundlikud. Need, kes otsuseid ei täida, saavad rahalisi ja halduskaristusi. Teisipäeval, 1. detsembril alanud talverehvide rakendus kehtib kuni 1. aprillini 2021.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid