70-aastane sõjaväeühendusega raudteeliin uuendatud

Uuendatud on Afyonkarahisari garnisoni ristmiku raudteeliin
Uuendatud on Afyonkarahisari garnisoni ristmiku raudteeliin

TCDD 7. piirkonnajuht Adem Sivri, Afyonkarahisari MSB 13. põhidepoo (garnison) TCDD Teknik A.Ş. Võimud tegid koos ekspertiise ja said tööde kohta teavet raudtee hooldusteenuse juhilt V. Ahmet Özkanilt.


Sivri teatas, et İltisak raudteeliin ehitati 1950. aastal puit- ja raualiiprite abil vastavalt päeva tingimustele ning on 70 aastat olnud garnisoni väejuhatuse logistikatranspordi teenistuses ning väljendas selle liini taastamise strateegilist tähtsust.

Afyoni jaamast lahkudes on infrastruktuuri parendustööd lõpule viidud 3 km raudteeliini taastamistöödega, sealhulgas ümberistumiste ja laadimisteedega, alustatud on ja on plaanis lõpetada lühikese aja jooksul raudtee ja liiprite paigaldamine, turvaline ja mugav transport raudteeliini taastamise lõppedes ning park Afyon - On teatatud, et Güvenevleri vaheline raudteeliin kavatsetakse integreerida AFRAY projekti.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid