Uus otsus metroos ja ANKARAY nädalavahetuse piirangute jaoks Ankaras

nädalavahetuse piirangus ankara metroo ja ankaray uus otsus
nädalavahetuse piirangus ankara metroo ja ankaray uus otsus

EGO peadirektoraat korraldas busside ja raudteesüsteemide väljumisajad nädalavahetusel rakendatud komandanditunni raames koroonaviiruse epideemia kontrolli all hoidmiseks. Pealinna omavalitsuse linnapea Mansur Yavaş, kes teatas uuest määrusest kodanikele oma sotsiaalmeediakontode kaudu, ütles: "Pakume ringteenust linnaosadest kesklinna ja metroojaamadeni tundidel, mil keelatud Metro ja ANKARAY ei tööta."


EGO peadirektoraat korraldas pealinnas busside ja rongide väljumisajad nädalavahetusel kehtinud komandanditunni piirangu tõttu, et hoida koronaviiruse epideemia kontrolli all.

Ankara pealinna vallavanem Mansur Yavaş tegi oma sotsiaalmeediakontodel teadaande ja ütles: „Korraldasime bussi- ja metroo väljumisaegade ümber liikumiskeelu piirangute tõttu. "Pakume ringteenust linnaosadest kesklinna ja metroojaamadeni tundidel, mil keelatud Metro ja ANKARAY ei tööta.

TALVEKORRALDUS SHORTSIDES

EGO peadirektoraat jätkab praeguse talveteenistuse programmi ja täisvõimsuse täitmist vastavalt Ankara kuberneri kubermangu provintsi hügieeninõukogu otsusele.

Kuigi koroonaviiruse meetmete raames suurendatakse neid meetmeid, istub Metroos ja ANKARAYs sama palju kui vaguni istekohtade maht, mis moodustab kuni 50% reisijate püsimahust; Seevastu bussid täidavad sõidukilubadesse kirjutatud istekoha mahtu ja 30% sõidukilubades märgitud alalise reisija mahust vastavalt seisva reisija reeglile.

Väljumistunde ja marsruute saab vaadata EGO taskust ja Interneti-aadressilt

Üksikasjalik teave EGO busside ajakohastatud väljumisaegade ja marsruutide kohta; EGO CEP-le pääseb juurde mobiilirakendusest või veebisaidi www.ego.gov.tr ​​jaotistest „Väljumistunnid” ja „INTERCITY TRANSPORTATION / Web Information System”.

Kohaliku liikumiskeera ajal pakutakse transporditeenust linnaosadest kesklinna või metroojaamadesse ajavahemikus 20.00–00.00, kui Metroo ja ANKARAY ei sõida, samas kui bussid väljuvad iga 20.00 minuti järel alates kella 60.

EGO peadirektoraadi teates hoiatades ka kodanikke, kes kasutavad COVID-19 puhangu raames ühistransporti; Ta palus pöörata tähelepanu puhastamisele, maski- ja kaugusreeglitele sõidukite interjöörides, peatustes ja jaamades.


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid