Antalya 3. etapi raudteesüsteem töötab Falezi ristmikul

Antalya etapi raudteesüsteem töötab kalju ristmikul
Antalya etapi raudteesüsteem töötab kalju ristmikul

Antalya pealinna omavalitsuse 3. etapi raudteesüsteemi tööd jätkuvad. Tarık Akıltopu tänava ja Sakıp Sabancı puiestee (Falezi ristmik) ristmikul, mis on üks projekti olulisi punkte, on alustatud rööpa paigaldustöid.


Pealinna omavalitsuse 3. etapi raudteesüsteemi projektis, mis ühendab Varsaki kesklinnaga bussijaamaga, on Antalya koolitus- ja teadushaiglaga linna ühistranspordile suurt mugavust pakkudes tööd jätkumas kõigil etappidel alates Konyaaltı meteoroloogia ristmikust kuni bussijaama ristmikuni. .

DUMLUPINARIST MUUSEUMIGA ÜHENDATUD RAUD

Pealinna omavalitsuse 3. etapi raudteesüsteemi tööde piires on Tarık Akıltopu tänava ja Sakıp Sabancı puiestee (Falezi ristmik) ristmikul alustatud rööpapaigaldustöid. Kui raudtee tootmine jätkub Konyaaltı meteoroloogia ristmiku ja muuseumi ristmiku vahel, on raudtee tootmine lõpule viidud kuni Falezi ristmikuni. Selle eesmärk on lõpetada tööd piirkonnas, kus Falezi ristmiku peamine sõlmpunkt, kus tööd on alanud, kuni detsembri esimese nädalani raudtee- ja asfaldivalmististega. Pärast tööde lõppu Falezi ristmikul ühendatakse rööpad ASAT peadirektoraadi hoone ees olevast tunnelisissepääsust muuseumi ristmikuni.

HUMMAGA TÖÖTAMINE OTOGARI PIIRKONNAS

Ametnikud väitsid, et parketi tootmine algas ajal, kui betooni täitmine rööbastel oli lõpule viidud lõigul Falezi ristmikust kuni koolitus- ja teadushaigla vahetuspunktini, ning et liinil olevate jaamade viimistlustööd olid lõppemas. Tõdeti, et projekti raames on kõik tööd lõigul kuni bussijaama piirkonnani lõppenud ning trammimarsruudil alustatakse viaduktide juurde liftiseadmete paigaldamist. Väljakaevamised jätkuvad Dumlupınari puiestee bussijaama ristmiku keskel asuvas piirkonnas. Samal ajal kui Lääne jaama platvormikorruse tööd on lõppemas, jätkub kahekorruselise parkla tootmine. Platvormil ja reisijate põrandal on alustatud peeneid töid. Jalakäijate ühendustunneli väljakaevamine Lääne jaamast 1. etapini on lõpule viidud.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid